Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Kako povećati učinkovitost, iskoristivost i dostupnost hranjivih tvari?

Briga o očuvanju planeta Zemlje dostigla je veliku svijest u pojedinim zemljama i upravo te zemlje potenciraju razvoj novih tehnologija koje su prihvatljivije i manje zagađuju prirodu.

Corteva Agriscience ulaže ogromne napore i resurse u razvoj novih Biologicals proizvoda koji se zasnivaju na prirodnim rješenjima, a mogu značajno utjecati na povećanje prinosa i očuvanje zdravstvenog stanja biljke.

Višestruka pomoć biljkama bez negativnog utjecaja na ekosustav

Utrisha N je proizvod koji pomaže u poljoprivrednoj proizvodnji jer osigurava fiksaciju dušika iz zraka, vrši dodatnu ishranu biljke, osigurava UV zaštitu biljci, te omogućuje bolje podnošenje stresnih situacija, a nema negativnog utjecaja na ekosustav.

Sigurnost u nepredvidivim godinama

Pokusi koje smo odradili u sezoni 2023. sa Utrishom N su pokazali da je primjena Utrishe N daleko isplativija od mineralnih granuliranih gnojiva u prihranama, jer je Methylobacterium simbioticum SB 23 dostupna biljci odmah nakon aplikacije, dok su mineralna gnojiva ovisna o oborinama.

Upravo taj razlog u ovim nepredvidivim godinama daje sigurnost profitabilnosti proizvodnje.

Primjena

Utrisha N se primjenjuje u velikom broju poljoprivrednih kultura, u niskim dozama po hektaru (333 g/ha). Omogućuje minimalno 30 kg dodatno čistog dušika za rast i razvoj biljke.

Utrisha N je proizvod koji je prikladan za konvencionalnu i organsku proizvodnju. Više o Utrisha N pronađite OVDJE.

foto/video Corteva Agriscience