Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Fleksibilna i potpuna kontrola bolesti žitarica. Evo kako

Poljoprivredni proizvođači svake se godine susreću sa nizom problema u svojoj poljoprivrednoj proizvodnji – nepredvidljivim vremenskim uvjetima, visokim cijenama repromaterijala, rezistentnosti, sve manjim izborom sredstava za zaštitu bilja i mnogim drugim situacijama.

Koje je rješenje?

Dolazak novog fungicida na tržište RH predstavlja rješenje za proizvođače žitarica kojima je neophodno da imaju pouzdano rješenje u borbi protiv bolesti kako bi ostvarili što veći i kvalitetniji prinos.

Radi se o novoj aktivnoj tvari - fenpikoksamid (Inatreq™ active) u kombinaciji sa dobro poznatim protiokonazolom, proizvodu Univoq™.

Zahvaljujući Corteva Agriscience patentiranoj tehnologiji i-Q4™osigurana je skoro 100% pokrivenost lista i dugotrajna zaštita. Upravo ove karakteristike ne dozvoljavaju bolestima da imaju uporište, što Univoq™ čini izuzetno efikasnim i ekonomičnim, osiguravajući proizvođačima manja ulaganja u tretmane.

Primjena

Univoq™ se primjenjuje u pšenici, raži, tritikalu i piru u suzbijanju velikog spektra bolesti: pepelnice, pjegavosti, paleži i hrđe; jedna aplikacija u proljeće od faze BBCH 30 (početka vlatanja) do BBCH 69 (završetka cvatnje).

Primjenom fungicida Univoq™ u dozi od 1.5 l/ha osiguravate preventivnu zaštitu i u najzahtjevnijim uvjetima, a u dozi od 2 l/ha stopirat ćete svaku nastalu infekciju bolesti koja je uočena na listu žitarica.

foto/video: Corteva