Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Horticentar Adria d.o.o. je regionalni zastupnik tvrtki – KG GREENHOUSES B.V. i Balkan Greenhouse d.o.o.
Ovlašteni su uvoznik i distributer nizozemskih mineralnih gnojiva premium kvalitete proizvođača Van Iperen International B.V., kao i belgijskih organskih gnojiva proizvođača Fertikal B.V.

Jedinstvenim i pouzdanim pristupom osiguraju klijentima vrhunske proizvode i nizozemsku tehnologiju.

👍 Specijalnost tvrtke KG Greenhouses je staklenička proizvodnja i izgradnja najsuvremenijih staklenika - od izrade konstrukcije do opremanja svom pripadajućom opremom, po principu «ključ u ruke». Za staklenike nude cjelokupnu opremu za proizvodnju uključujući mjerne uređaje, sisteme za navodnjavanje, grijanje, hlađenje, stolove, klupe za uzgajanje, repromaterijal za proizvodnju te širok spektar ostalih proizvoda i potrošnog materijala da bi odabrane kulture dale što bolje rezultate.

👍 Tvrtka posjeduje ekskluzivno pravo za distribuciju gnojiva nizozemske tvrtke Van Iperen International i organskih peletiranih gnojiva belgijske tvrtke Fertikal.

👍 Svojim kupcima također nude i mjerne uređaje, analize zemljišta, vode i biljnog materijala na temelju kojih za pojedinu kulturu odabiru najbolju moguću ishranu.

Odlike njihovog stručnog tima su pouzdanost, točnost i posvećenost poslu, što u kombinaciji s kvalitetom proizvoda i podrškom partnera omogućuje sigurnost poslovanja - od pravovremene isporuke svim proizvodima i uslugama koje nude, uključujući savjetovanja i obuke te prijedloge, do konkretnih rješenja.

Posjetite Horticentar Adria na sajmu CROAGRO 30.11. - 03.12.2023.

Više informacija na www.horticentar.com

#croagro