Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Motorama d.o.o. ima više od 50 godina iskustva u prodaji te servisiranju uređaja i alata za održavanje zelenih površina. 

Cramer: robotske kosilice i revolucionarni baterijski uređaji za profesionalne vrtlare i hortikulturu, dizajnirani u Švedskoj i pokretani inteligencijom! Punokrvne performanse za najzahtjevnije poslove, uz niže operativne troškove, bez ispušnih plinova, vibracija, buke i benzina.

👍 Na CroAgro premijerno predstavljaju Optimus Z profesionalne zero-turn i stajaće kosilice za održavanje velikih površina, te AiConic seriju robotskih kosilica pokretanih umjetnom inteligencijom (AI) za velike površine i instalaciju bez žice, kao i brojne novitete u 82V sustavu traktorskih i zero-turn kosilica, nove generacije trimera i čistača šikare, puhača za lišće, rotacijskih kosilica i lančanih pila.

Cub Cadet: neprikosnoveni kralj profesionalnih traktorskih i zero-turn kosilica! Made in USA kvaliteta proizvedena da traje.

👍 Na CroAgro će predstaviti XZ6 i XZ8 serije profesionalnih zero-turn traktorskih kosilica s volanom - zahvaljujući patentiranoj Sychro- Steer tehnologiji jedini na tržištu možemo ponuditi nenadmašnu upravljivost istinskog zero- turna u kombinaciji s lakoćom korištenja i stabilnosti na kosinama koju pruža klasičan volan, kao i brojne novitete u asortimanu mini-ridera, traktorskih kosilica, rezidencijalnih zero-turn kosilica i bacača snijega.
Facebook: https://www.facebook.com/CubCadetHR

WOLF-Garten: ručni alati made-in-Germany kvalitete koju jamčimo proizvođačkim jamstvom do 35 godina. Svestrani multi-star® sustav praktičnih alata – jedan štap za više od 80 alata, od ove godine i u baterijskoj izvedbi! Najbolje škare i orezivači za svaki vrt, voćnjak, vinograd i cvjetnjak. Premium sjeme trave i gnojivo na najljepše travnjake.

Više informacija na www.ivrt.hr

#croagro