Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Euromarkt d.o.o. danas je prepoznat kao jedan od najboljih partnera kada je u pitanju nabavka viličara, utovarivača i platformi. Ovlašteni su zastupnici za Hyster viličare i Manitou utovarivače, a konstantno rade na proširenju svoje ponude što im omogućuje brze odgovore na zahtjeve i potrebe klijenata.

Na Croagro sajmu izloženi će biti:

👌 Manitou teleskopski utovarivač – ULM 415 H

Jedan od najkompaktnijih strojeva na tržištu. Širina mu iznosi samo 1.49m, a visina 1.92 što mu omogućuje kretanje u uskim prostorima dok pogon na sva četiri kotača olakšava kretanje i na najzahtjevnijim terenima. Lako se transportira jer teži ispod 3.000kg, a niz radnih alata dizajniranih posebno za ovaj model omogućuje rukovanje s različitim materijalima težine do 1.500kg. Idealan za prenošenje grana, bala, vreća ili radove poput obrezivanja voćki, drveća, vanjskog uređenja.

👌 Manitou teleskopski utovarivač – MLT 841-145 PS+

Stroj posebno dizajniran za intenzivne radne zadatke u poljoprivredi čija je nosivost 4.100kg. Ima najtišu kabinu na tržištu, JSM joystick za upravljanje, kamere i prilagodljivo sjedalo sa zračnim ovjesom za dodatnu udobnost i sigurnost prilikom cjelodnevnog rada. Nove hidrauličke funkcije i pumpa osjetljiva na opterećenje (200 l/min) osiguravaju i dodatnu razinu produktivnosti. Za poboljšanje upravljanja, optimiziranja i osiguranja stroja tu je rješenje “Easy Manager“ koje omogućuje sve podatke o stroju u realnom vremenu na mobitelu ili tabletu.

Posjetite Euromarkt na sajmu CRAGRO 30.11. - 03.12.2023.

Više informacija na www.euromarkt.hr

#croagro