Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Evo što vas očekuje na sajmu CroAgro 2024.

Sve najbolje iz poljoprivrede otkrijte na sajmu CroAGRO, međunarodnom sajmu poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije, koji će se održati u terminu od 5. do 8. 12. 2024. na Zagrebačkom velesajmu.

CroAgro 2024 će ponovo okupiti najznačajnije brandove i tvrtke iz RH i inozemstva te prezentirati novitete i trendove iz svih segmenata poljoprivrede i prehrambene industrije.

Uz nezamjenjive susrete licem u lice, pregledajte i isprobajte najsuvremeniju poljoprivrednu mehanizaciju i opremu, strojeve i opremu za obradu, konzerviranje i skladištenje nakon berbe, nabavite i educirajte se o sjemenskom i sadnom materijalu, sredstvima za zaštitu bilja i podizanje prirodne plodnosti tla, obnovljivim izvorima energije u službi poljoprivrede te otkrijte inovacije iz precizne poljoprivrede.

Dodanu vrijednost sajmu i vrijednost više za posjetitelje osigurava izuzetno kvalitetan kongresni sadržaj ispunjen konferencijama, radionicama, te promocija zanimanja u svim sektorskim granama koje će omogućiti budućim poljoprivrednicima edukaciju za poljoprivredu budućnosti.

Istovremeno će se održavati i Sajmovi hrane i zdravog življenja - središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja te povratka prirodi i zdravim stilovima života.

Zašto posjetiti CroAgro sajam? 

  • Najznačajniji brandovi i tvrtke iz RH i inozemstva
  • Trendovi i noviteti iz svih segmenata poljoprivrede i prehrambene industrije
  • Edukacija i razmjena iskustava sa stručnjacima iz svih sektorskih grana
  • Sajamski popusti, promocije, degustacije
  • Nagradna igra za posjetitelje
  • Zatvoreni i grijani paviljoni
  • Besplatan parking ispred Zagrebačkog velesajma
  • Jedna ulaznica - dva međunarodna sajma 

Rezervirajte u svom kalendaru datume 5. - 8. 12. 2024. za posjet Zagrebačkom velesajmu i sajmu kakav poljoprivreda zaslužuje!

foto: Marinko Petković

#croagro2024