Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Nemanja Arsić: Posjetite nas na FarmShow-u, saznajte sve o E-FARM platformi

Njihova ponuda obuhvaća tisuće traktora, kombajna, balirki i brojne druge opreme, a objedinjuju više od 1.200 ovlaštenih trgovaca diljem Europe. E-FARM omogućuje poljoprivrednicima priliku povoljnije kupnje uz niz usluga koje tradicionalni prodavatelji ne nude. 

Prvi put na nekom sajmu u Hrvatskoj

Na nedavno održanom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu susreli smo Nemanju Arsića, prodajnog savjetnika iz E-FARM.COM zaduženog za tržišta balkanske regije, koji nam je najavio i skori dolazak na FarmShow u Osijek.

"Baza kupaca na području Hrvatske je velika i svakim danom imamo sve više upita, posebno iz Slavonije" priča nam Nemanja i dodaje kako već duže razmišljaju predstaviti se i na jednom od sajmova u RH. "Ovo je prvi put da ćemo biti na nekom sajmu u Hrvatskoj. Potencijalni kupci i partneri moći će upoznati način rada E-FARMa i servise koje pružamo", ističe Arsić i poziva sve da ih posjete na sajmu.

E-FARM možete posjetiti na ovogodišnjem FarmShow-u Osijek koji će se održati od 7.6. do 9.6. na Sportskom aerodromu u Čepinu i to na izložbenom prostoru zajedno s partnerskom tvrtkom Pan-Terra.

Kupujte rabljenu poljoprivrednu mehanizaciju s povjerenjem

Ljudi su često skeptični i boje se kupovati strojeve putem platformi jer na tom tržištu ima jako puno nepouzdanih prodavača.

Nemanja nam pojašnjava zbog čega je E-FARM pouzdan partner i na koji način funkcionira dogovor i kupnja."Jamčimo sigurnost i pouzdanost. To nam je prioritet", naglašava Arsić. "S neutralnom inspekcijom strojeva prije kupovine možemo osigurati da nema neugodnih iznenađenja nakon što se kupovina završi", pojašnjava ovaj konzultant. 

Nakon završetka detaljnog pregleda i probne vožnje, kupac dobiva izvješće o inspekciji na više stranica s puno detalja, fotografija i video zapisa. To, dodaje, omogućava da s povjerenjem kupujete strojeve iz inozemstva.

Ponudu strojeva na ovoj platformi možete pronaći na ovom linku.

A kako funkcionira plaćanje?

Uplate se, pojašnjava Nemanja, uvijek odvijaju preko banke i računa tvrtke E-FARM, te dodaje da kada kupac prebaci sredstva na račun njihove tvrtke istog trena se ona preusmjere njihovom partneru od koga kupuju stroj.

"Samim tim naša tvrtka preuzima sav rizik transakcije jer krajnji kupac; poljoprivrednik, OPG, obrt, PG, tvrtka, uvijek plaća nama i osiguran je u potpunosti da će stroj za koji je uplatio i dobiti. Ne postoji šansa da bude prevaren i uplati na lažni ili račun firme koja ne postoji", ističe Arsić.

Kupovinom preko njihove platforme svi kupci u sustavu PDV-a dobivaju neto račun, bez obveze da plaćaju porez neke druge EU države koji bi kasnije morali potraživati natrag. 

Kontakt za više informacija

Za više informacija javiti se možete Nemanji Arsiću na +381 63 103244 ili nemanja.arsic@e-farm.com.

foto: Agroklub arhiva