Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

5 razloga zašto upisati studij Digitalna poljoprivreda

U svijetu koji se brzo mijenja, tehnologija i inovacije postaju ključni elementi uspješne poljoprivredne proizvodnje. Studij je osmišljen kako bi vam pružio najnovija znanja i vještine potrebne za uspjeh u ovo dinamičnom području.

Pozivamo vas na prijavu i upis u diplomski studij Digitalna poljoprivreda (Digital Agriculture) na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti Osijek.

Zašto odabrati studij Digitalna poljoprivreda?

  1. Inovativni kurikulum: Naš program obuhvaća napredne teme kao što su precizna poljoprivreda, modeliranje u poljoprivredi, primjena dronova, IoT tehnologija i još mnogo toga.
  2. Vrhunski profesori: Naše nastavno osoblje sastavljeno je od priznatih stručnjaka i istraživača s bogatim iskustvom u području digitalne poljoprivrede.
  3. Praktična nastava: Kroz laboratorijske vježbe, terenski rad i projekte, studenti će imati priliku primijeniti teorijska znanja u stvarnim situacijama.
  4. Mogućnosti za karijeru: Diplomski studij Digitalna poljoprivreda otvara vrata ka širokom spektru karijernih mogućnosti, od upravljanja poljoprivrednim gospodarstvima do rada u tehnološkim kompanijama specijaliziranim za poljoprivredu.
  5. Umrežavanje i prakse: Omogućujemo vam povezivanje s industrijskim liderima i priliku za obavljanje prakse u renomiranim tvrtkama, što će vam pomoći da započnete svoju karijeru na najbolji mogući način.

Kome je studij namijenjen?

Program je idealan za studente koji imaju završen preddiplomski studij iz područja poljoprivrede, biologije, informatike, ekonomije ili srodnih disciplina.

Kako se prijaviti?

Prijave su otvorene do 28. rujna 2024. Sve što trebate učiniti je ispuniti online prijavu na web stranici FAZOS-a i priložiti potrebnu dokumentaciju. Detaljne upute i informacije o prijavi možete pronaći ovdje.

Poveznica za prijavu nalazi se ovdje.

Ne propustite priliku i postanite dio budućnosti poljoprivrede!

Upisom na diplomski studij Digitalna poljoprivreda, stječete ne samo obrazovanje već i mogućnost da budete pioniri u modernizaciji i unapređenju poljoprivredne industrije.

Za dodatne informacije, slobodno se javite putem e-maila na digitalagriculture@fazos.hr.

foto: Shutterstock/Artie Medvedev