Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Gruža agrar (RH)

Gruža agrar obiteljska je tvrtka osnovana 2010. godine s dugogodišnjim iskustvom u suvremenoj proizvodnji voća (jabuke, borovnice, nektarine), projektiranju i postavljanju konstrukcija protugradnih mreža za nasade voća i vinove loze, povrća i cvijeća te za parkirališta.

Proizvode metalne, plastične i žičane elemente za izradu protugradnih mreža, opremu za voćarstvo, vinogradarstvo, povrtlarstvo i cvjećarstvo. Pružaju usluge strojne sadnje voća, strojnog prešanja betonskih stupova (za izradu protugradnih mreža i ograda) te strojnog uvrtanja ankera. Izgradili su centar za skladištenje, sortiranje i pakiranje voća i povrća uz primjenu standarda kontrole kvalitete i sigurnosti proizvodnje Global Gab, HACCAP i IFS.

Održavaju se gospodarske manifestacije: Sabor voćara i Sabor voćara. Posebna djelatnost Gruža agrara su usluge savjetovanja i podrške voćarima i svima onima koji to žele postati. Okupili su tim stručnjaka koji daje sve relevantne informacije koje su potrebne od trenutka planiranja plantaže do njenog održavanja.

Gruža agrar (RH)

Kontaktirajte nas

Miroslav Nikolić pr Gruža agrar
Dubljačka br.43, Balosave, 34230 Gruža
tel: +381 34 6 515 676

E-mail:info@gruzaagrar.rs

Posjeti našu web stranicu!