Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Topla jesen idealna je za radove na kući i okućnici!

Jesen, pogotovo ovako topla, idealna je za radove u kući i oko nje. Kako biste se pripremite za zimu na vrijeme, u Izolirci smo se pobrinuli da vam osiguramo bogatu ponudu proizvoda po odličnim uvjetima i u ovom katalogu za rujan/listopad.

Ukoliko sređujete okućnicu, u ponudi su panel ograde sive ili zelene boje širine 2,5 metra kao i pletiva raznih vrsta.

Visoke temperature i kiša proteklih dana dovela je do bujanja travnjaka, a da bi ih doveli u red, kod nas možete pronaći širok asortiman vrtnih kosilica i trimera. Za sređivanje dvorišta nudimo razne opločnike, ploče i dekorativni kamen u pakiranjima od 25 kilograma.

Nije bez razloga poslovica „bez alata nema zanata“, tako se bez njega i jednostavni posao pretvara u veliki projekt. Kod nas možete pronaći razne Einhell alate po odličnim cijenama kao što su aku udarna bušilica, višenamjenska pila, ubodna pila, puhač lišća i brojni drugi.

Sunčano vrijeme pogoduje radovima na krovištu te fasadi

Posebno ističemo Renova crijepove u 5 boja, ali i opremu za sve popularnije ravne krovove. Osim toga, nudimo i novu generaciju fasadne mineralne vune, ljepila i rezače za stiropor. U ponudi su nam i fasadne žbuke s efektom samočišćenja te zaštitom od gljivica i algi.

Ako radite unutar objekata, tu su proizvodi za renovaciju interijera: keramičke pločice, ljepila, laminati, boje za unutarnje zidove, od čega posebno ističemo Jupolove boje od 15 litara uz koje dobijete i valjak gratis.

Za hladnije dane opremite se radnim prslukom, jaknom i hlačama te zaštitnim cipelama po promotivnim cijenama.

Da je lakše graditi s nama, uvjerite se Izolirkinom bogatom ponudom i prelistajte katalog za rujan/listopad.

Za više informacija kontaktirate nas na +385 91 310 0026 ili na info@izolirka.hr.

Foto: Depositphoto/ronstik