Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Osim Fendt i Valtra traktora Inter Agrar pripremio za Gudovac i brojne novitete!

Inter Agrar Mehanizacija otvorila je u 2023. godini svoj prvi prodajno-servisni centar u Hrvatskoj i od tada je jedini ekskluzivni i generalni zastupnik za prodaju i servis traktora Fendt i Valtra na tržištu RH.

Još prije osnivanja tvrtke kćeri Inter Agrar Mehanizacija d.o.o. tvrtka lnterexport iz Slovenije zastupala je navedene robne marke na hrvatskom tržištu putem različitih poslovnih partnera. No, u želji za jedinstvenim prodajnim nastupom, a prije svega učinkovitom uslugom i dostupnošću rezervnih dijelova, te odgovarajućom stručnom podrškom, osnovala je tvrtku koja će slijediti visoke zahtjeve kvalitete, brzine i učinkovitosti servisiranja hrvatskog tržišta. 

Novi brenovi u 2024.

Inter Agrar Mehanizacija novi je zastupnik za Pronar i Lemken, a uz to još i jedini distributer te uvoznik za Palms.

Lemken je specijalizirani proizvođač poljoprivrednih strojeva globalno poznat po svojoj naprednoj tehnologiji, koja daje važan doprinos profitabilnijoj poljoprivredi.  

Palms je najveći proizvođača prikolica i dizalica za šumarstvo. Njihovi proizvodi poznati su u Europi i šire po vrhunskoj izvedbi i inovativnom dizajnu.

Što vas sve čeka u Gudovcu

Za vrijeme proljetnog sajma u Gudovcu, od 11. do 14.travnja, posjetitelji će moći vidjeti već dobro poznate vrhunske traktore Fendt i Valtra te nekolika novosti Palms, Pronar i Lemken.

Posjetite izložbeni prostor tvrtke Inter Agrar Mehanizacija d.o.o., polje 2B, u sklopu 25. Proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma i uvjerite se u kvalitetu brendova koje zastupaju.

Svaki kupac je za poseban i ima specifične želje, a Inter Agrar Mehanizacija je tu da ispuni zahtjeve i želje kupaca.

foto: Martina Pavlović/Lemken/Palms