Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Predstavnici kompanije KITE DOO, menadžer odeljenja "Tehnologije Precizne Poljoprivrede - .A.T.)" MsC Stanko Oparnica i menadžer odeljenja " KITE Tehnologije" MsC Nebojša Balać, su održali predavanje studentima master studija smera Precizna poljoprivreda.

U fokusu edukacije su bili John Deere navigacione tehnologije, JDLink i Operations Center kao i KITE tehnologije precizne poljoprivrede.

Ovo je samo prvo u nizu planiranih predavanja u namenskoj učionici za Preciznu poljoprivredu, čijem opremanju je doprinela kompanija KITE DO, što je razumljiv rezultat uspešne saradnje sa dugogodišnim prijatelјem i partnerom - uglednom institucijom "Polјoprivredni fakultet - Novi Sad".

Za kompaniju KITE je oduvek bilo izuzetno važno da doprinese modernizaciji i razvoju poljoprivredne proizvodnje, u čemu svakako veliki udeo ima i kompanija John Deere, čiji je ovlašćeni zastupnik i koja se neprestano trudi da bude pionir u razvoju alata i tehnologija za podršku Preciznoj Poljoprivredi.

Od velikog značaja je da kompanije koje se bave Preciznom Poljoprivredom mogu da iskoriste maksimalno svoje raspoložive kapacitete u ljudstvu i tehnici, ali za to je neophodno i da sistemom upravljaju kompetentni i pravilno obučeni inženjeri, koji imaju dovoljno teorijskog ali i praktičnog znanja.

Mislimo da će ova "Učionica za preciznu poljoprivredu" osigurati da studenti steknu praktična i teorijska znanja potrebna za shvatanje Precizne Poljoprivredne Proizvodnje i da će ta znanja moći efikasno da primene u stvarnom životu i radu nakon završetka studija.

#kitedoo
#johndeere
https://www.kitedoo.rs/