Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Krajem prošle nedelje smo imali čast da u prostorijama sedišta naše kompanije na Čeneju, ugostimo studente druge i treće godine Poljoprivrednog fakulteta u Zemunu, koji pohađaju smer "Biotehnički i informacioni inženjering".

Izvršni direktor kompanije KITE DOO g. Đorđe Mišković pozdravio je buduće kolege sa željom da se neki od njih pridruže i našem kolektivu. Kolege iz sektora "Prodaja mašina i opreme", "Rezervni delovi", "Servisna služba", "Agronomija" i "KITE Tehnologije - KiTeh" obratili su se studentima i sproveli ih kroz svaki od navedenih sektora uz dodatna objašnjena i odgovore na pitanja studenata koja su bila mnogobrojna.

Posebno interesovanje među studentima bilo je u vezi sa odeljenjem "KITE Tehnologije - KiTeh" te su temeljno upoznati sa prednostima precizne poljoprivrede i primenom novih tehnologija.

Objašnjen je značaj mapiranja, uzorkovanja i varijabilnog đubrenja zemljišta, setve i zaštite bilja, sa osvrtom na primenu savremenih priključnih mašina koje su u službi precizne poljoprivrede. Kolege su se fokusirale da studentima približe i aplikacije (PGR i Operations Center) i softvere kao bitnu stavku u svrhu povezivanja "Agronomije" i "Mehanizacije".

Na kraju studenti su mogli da prisustvuju demostraciji leta dronom i snimanju obližnje parcele pšenice sa multispektralnom kamerom, kako bi se uverili u stvarno stanje useva i heterogenost polja.

Zahvaljujemo se profesoru Zoranu Mileusniću, asistentima i studentima što su nas počastvovali svojojm posetom i bili nam dragi gosti!

https://www.kitedoo.rs/
#kitedoo #agronomija #KiTeh