Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

U oviru "Letnje škole - Precizna poljoprivreda u funkciji zaštite životne sredine", imali smo čast da u prostorijama sedišta naše kompanije na Čeneju, ugostimo studente master studija, doktorskih studija i završne godine Poljoprivrednog fakulteta u Bosni i Hercegovini, Makedonija, Crnoj Gori i Srbiji.

Izvršni direktor kompanije KITE DOO g. Đorđe Mišković pozdravio je buduće kolege i poželeo dobrodošlicu, a nako toga predstavnik sektora "P.A.T. - Tehnologije Precizne Poljoprivrede", Sima Okanov i predstavnika odeljenja "KiTeh - KITE Tehnologije", Dragan Milunović, su sve prisutne detaljno upoznali sa prednostima precizne poljoprivrede i primene novih tehnologija. Objašnjen je značaj mapiranja, uzorkovanja i varijabilnog đubrenja zemljišta, setve i zaštite bilja, sa osvrtom na primenu savremenih priključnih mašina koje su u službi precizne poljoprivrede. Nastojalo se da studentima približimo John Deere sistem za telematski prenos podataka - JDLink, kao i aplikacije (PGR, Operations Center) i softvere kao bitnu stavku u svrhu povezivanja "Agronomije" i "Mehanizacije".

Zahvaljujemo se prof. dr Branku Ćupini, prof. dr Aleksandru Sedlaru, asistentima i studentima što su nas počastvovali svojojm posetom i bili nam dragi gosti!

https://www.kitedoo.rs/
#kitedoo #pat #KiTeh #agronomija #mehanizacija