Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

ISKORISTITE DOK MOŽETE! - NAJNIŽE CENE I NAJPOVOLJNIJE MODELE FINANSIRANJA KOJI VAM SE PRUŽAJU SAMO TOKOM TRAJANJA RANE PORUDŽBINE JOHN DEERE KOMBAJNA !

Koju god tehnologiju žetve da tražite – aksijalni sistem izvršaja (S i X serija) ili tangencijalni sistem izvršaja (T i W serija) – pravi je trenutak da izaberete SVOJU ZVEZDU ŽETVE ZA 2024.

S Serija

Poljoprivrednici širom sveta izuzetno cene jednostavnu i efikasnu tehnologiju kod S serije kombajna, robusnu konstrukciju i pouzdane performanse. Tajna uspeha S serije je u sofisticiranom rukovanju zrnom, zahvaljujući jednom od najvećih rotora na tržištu.

Najsavremeniji tehnološki sistemi implementirani u S seriji pomoći će čak i rukovaocima sa manje iskustva da ostvare maksimalne radne performanse.

Umrežavanjem kombajna pomoću JD Link-a sa Operations Center- om i Connected Support opcijom, otvaraju Vam se do sada skriveni podaci u vašem radu, sa čime podižete Vašu poljoprivrednu proizvodnju na savremen tehnološki nivo.

Veliki izbor hedera, kako kukuruznih tako i najsavremenijih žitnih sa perforiranim trakastim transporterom, podižu radne performanse S serije i smanjuju gubitke zrna na ključnom mestu.

Za detaljne informacije u vezi sa svim modelima, sa razlogom sve traženije S serije John Deere kombajnai svim pogodnostima RANE PORUDŽBINE JOHN FDEERE KOMBAJNA - Pozovite zvaničnog John Deere dilera i servisera na tržištu Srbije – Kompaniju KITE DOO:
📱Severna Bačka: 069/1040-268.
📱Južna Bačka: 069/1040-262.
📱Zapadna Bačka: 063/291-156.
📱Severni i Srednji Banat: 069/1040-263.
📱Južni Banat: 069/1010-700.
📱Srem i Centralna Srbija: 063/1010-700.
📱Mačva: 063/291-273.

https://www.kitedoo.rs
#kitedoo #johndeere #Sserija #JDlink