Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

GODIŠNJI SASTANAK KITEH KLIJENATA

KiTeh odeljenje je na kraju proizvodne 2023. godine sumiralo svoje aktivnosti, te je zato imalo čast da 8. decembra okupi svoje verne partnere u KITE DOO poslovnoj jedinici na Čeneju.

Prisutnima se ispred kompanije John Deere, obratio Customer Support Manager Jean Pierre Saade prilikom čega je napomenuo da je John Deere transformisao svoj način poslovanja sa ponuđača mehanizacije na ponuđača tehnologije i najavio dalji koncept razvoja kompanije John Deere-a po pitanju precizne poljoprivrede.

Zatim, ispred kompanije KITE DOO prisutne je pozdravio izvršni direktor kompanije, mr Đorđe Mišković, gde je proizvođačima poželeo uspešnu proizvodnu 2024. godinu i napomenuo da na tom putu imaju vernog partnera u firmi KITE DOO.

�Nakon uvodnog obraćanja, menadžer departmana Kite Tehnologije – KiTeh, Nebojša Balać, je prisutne upoznao sa uslugama koje pruža departman KITE Tehnologije, u domenu precizne poljoprivrede nakon čega je počelo izlaganje konkretnih rezultata projekata realizovanih na teritoriji Srbije od strane KiTeh-a. Sama prezentacija je bila podeljenja u nekoliko tematskih celina u kojima su se razmatrale tehnologije:
1. OPTIMIZACIJA MAŠINSKOG PARKA – Nebojša Balać
2. ISHRANE BILJA – Dejan Brankov
3. PRECIZNE ZAŠTITE BILJA – Dragan Milunović
4. PRECIZNOG NAVODNJAVANJA I ODVODNJAVANJA – Akoš Feher

Po završetku prezentacije izvršena je mala provera znanja, a najpažljiviji su dobili vredne nagrade.

Trudićemo se da ovakav vid okupljanja na kraju godine preraste u tradiciju, na kojima ćemo imati prilike da zajedničkim trudom, energijom i zalaganjem prevaziđemo sve buduće izazove.

Partnerima koji su prisustvovali, a i onima koji su bili sprečeni da dođu, ispred odeljenja KiTeh-a i kompanije KITE DOO želimo uspešnu proizvodnu 2024. godinu.

https://www.kitedoo.rs
#kitedoo #KiTeh #johndeere