Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Još jedna isporuka vrhunske mašine iz bogatog prodajnog programa kompanije KITE DOO, ovog puta u južnobanatski okrug i to u Hajdučicu!

Gospodin Andrej Vrba je doneo mudru odluku opredelivši se baš za tifon renomiranog Internacionalnog proizvođača – kompanije IRRIMEC.

Usled sve većeg problema nedostataka padavina tokom čitave sezone ili dela sezone, praćeno klimatskim promenama, navodnjavanje postaje jedna od osnovnih mera kako bi se preuzela potpuna kontrola nad procesom proizvodnje i osigurali i obezbedili prinosi.

Gospodin Andrej Vrba se opredelio za model FI100TG400 metara iz serije ST15 sa kompjuterom Dossidis + i ručnom hidraulikom

Tifon model FI100TG400:
☑️ Obrtna platforma /bubanj se okreće za 360 stepeni
☑️ Kolica pocinkovana sa 3 točka
☑️ Top SIME ,,REFLEX” sa 5 različitih dizni
☑️ Hidraulično podizanje rude
☑️ Automatsko zaustavljanje namotavanja
☑️ Priključak za namotavanje preko kardana
☑️ Turbina bez Bypass – a na ulazu /puno manji utrošak energije /manji pritisak za pokretanje bubnja / ušteda u gorivu
☑️ Ručna hidraulika za podizanje kolica
☑️ Menjač sa 6 brzina
☑️ Dovodno crevo do tifona L=4m
☑️ Manometar sa glicerinom na izlazu iz turbine
☑️ Kompjuter Dossidis +

Kompanija KITE DOO u svom prodajnom asortimanu nudi sisteme za navodnjavanje renomiranog Internacionalnog proizvođača – IRRIMEC: tifone, kišne rampe, aggregate, pumpe i svu ostalu prateću opremu koja je neophodna kako bi Vaš sistem za navodnjavanje funkcionisao

Kompanija Irrimec je prisutna u Evropi od 1974. Godine, sa sedištem u Italiji i Francuskoj, gde vrlo brzo sa svojim proizvodima za navodnjavanje počinje da se širi po celom svetu. Prepoznatljiva je po svojoj saradnji direktno sa poljoprivrednicima i distributerima, gde zajedno dolaze do ideja za nove projekte i tehnička rešenja.