Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Za perfektne performase - originalni John Deere filteri

Ulja u vašoj mašini su kao krvotok u organizmu. Kvalitetno ulje garantuje siguran i pouzdan rad vaše mašine, a njegovu dugotrajnost obezbeđuju kvalitetni filteri. Oni su prva linija odbrane od svih vrsta nečistoća i njihovo pravilno funkcionisanje obezbeđuje adekvatno podmazivanje, hlađenje, sagorevanje i prečišćavanje. Kvalitet filtera često nije vidljiv spolja, jer se prave razlike kriju ispod kućišta, pa je zato veoma bitno biti siguran u njihovu pouzdanost.

Inženjeri kompanije John Deere projektuju i razvijaju filtere za svaki model mašine tako da obezbede maksimalnu zaštitu svih komponenti, a pri tome se koriste samo najbolji materijali.

Uslovi rada na njivi se razlikuje od uslova rada na putu, jer je količina nečistoća koje dolaze u kontakt sa filterima višestruko veća. Zbog toga je veoma bitno da filteri budu kvalitetni i zaustave sve nečistoće da se probiju unutar vaše mašine. Ovo je od velikog značaja za kvalitetan i pouzdan rad, a u krajnjem slučaju i za rukovaoca je bitno da u toku dugih radnih dana udiše čist vazduh u kabini.

Kvalitetni filteri su nezamenljivi za efikasan i neometan rad, ali su posledice i štete nastale korišćenjem nekvalitetnih filtera ogromne.

Zbog svega navedenog mi vam garantujemo vrhunski kvalitet originalnih John Deere filtera.

Za sve potrebne informacije i pojašnjenja kontaktirajte odeljenje prodaje rezervnih delova kompanije KITE DOO:
📱021/ 400 525
📱069/ 10 40 269
📱069/ 10 40 271
📱063/ 291 341