Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Mirko Moravčević, ratar iz Mačve, za Agroklub objašnjava zašto i kako koristi besplatnu myKWS aplikaciju

Mirko Moravčević, ratar iz sela Zminjak kod Šapca, obrađuje 100 hektara zemlje, a instaliranje ''myKWS'' aplikacije pomoglo mu je da lakše planira i prati proizvodnju, ali i da optimizuje troškove i poveća prinos. Proizvodi kukuruz, pšenicu, soju i suncokret. Njegov posao je utoliko teži i zahtevniji jer poseduje čak 37 parcela koje zahtevaju pažljivo praćenje i planiranje aktivnosti. 

Pre dve godine počeo je da koristi KWS elektronsku knjigu polja i besplatnu aplikaciju "myKWS", koja mu je pružila određenu vrstu komfora i preciznosti, zahvaljujući sveobuhvatnim podacima koje omogućava ovakav način vođenja evidencije.

Između ostalog, on navodi: "Tačno znam kada sam đubrio parcele, kog datuma je bila setva, koliko biljaka je posejano, koji je razmak između njih. Prednost ove aplikacije je što štedim vreme i sve relevantne podatke imam na jednom mestu. Moguće je dobiti podatke o temperaturi zemljišta, u globalu gledano, što je važno za praćenje setve, kao i okvirne informacije o padavinama".

Besplatnu myKWS aplikaciju možete preuzeti ovde.

Celokupno iskustvo ovog poljoprivrednog proizvođača sa besplatnom myKWS aplikacijom pročitajte na linku  https://shorturl.at/gtT67