Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Treba vam vrhunska oprema za stočarstvo? Imamo rešenje i neobavezujuću ponudu

Kvalitet hrane za stoku direktno zavisi od toga kako se ona priprema i skladišti, što se kasnije odražava i na dalji tok poljoprivredne proizvodnje. Silaža, zajedno sa senažom predstavlja osnovu kabastog dela ishrane preživara i njen način pripreme i skladištenja ne treba prepustiti slučaju. Kako bi se sačuvala nutritivna vrednost krajnjeg proizvoda, potrebno je odabrati adekvatnu opremu, vodeći pre svega računa o kvalitetu materijala. 

Kompanija Mikron d.o.o. sa sedištem u Sirigu ima 30 godina iskustva u poslovanju i nudi najsavremenija rešenja za pripremu i skladištenje silaže i senaže. U ponudi imaju mreže i veziva za baliranje, folije za pokrivanje silaže, tuneli za silažu, streč folije, pokrivke za bale, delovi za rotacione kosačice, miks prikolice, prikolice za stajnjak, balirke, sakupljači sena. Izuzev opreme vrhunskog kvaliteta, oni svakom kupcu pružaju i stručnu podršku u vezi sa izborom najboljeg rešenja za skladištenje silaže i senaže.

Izbor opreme i materijala nije lak - kako odabrati?

Kako biste dobili najbolje moguće rešenje za vašu farmu, ispunite kratak upitnik ispod. Stručnjak iz kompanije Mikron će vam pomoći da pronađete najbolje i najekonomičnije rešenje za vašu farmu.