Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

U poseti kod našeg dugogodišnjeg kupca, kompanije Čenej Agrar, imali smo priliku da se sretnemo sa Mirkom Milašinovićem, koordinatorom biljne proizvodnje. Čenej Agrar već dugi niz godina uspešno sarađuje sa Mikron kompanijom, prepoznajući nas kao pouzdanog partnera u nabavci rezervnih delova za poljoprivredne mašine.

Mirko je izrazio svoje zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom, ističući da su delovi koje nabavljaju od Mikrona uvek dostupni. "Ukoliko u nekom momentu nemaju originalne delove, Mikron uvek ima kvalitetne zamenske delove. Čak smo uradili i ispitivanje zamenskih delova i prezadovoljni smo njihovim kvalitetom", rekao je Milašinović.
Ljubaznost i stručnost prodavaca Mikron kompanije takođe su visoko ocenjeni od strane Čenej Agrara. "Cenimo spremnost prodavaca da uvek pruže kvalitetnu informaciju i pomoć. Njihova profesionalnost i posvećenost našim potrebama su zaista za svaku pohvalu," dodao je Milašinović.

Ova poseta je još jednom potvrdila snažno partnerstvo između Mikrona i Čenej Agrara, koje se temelji na međusobnom poverenju i visokim standardima kvaliteta. Sa ovakvom saradnjom, sigurni smo da će i naredni period doneti mnoge uspešne projekte.

Hvala timu Čenej Agrara na ljubaznom gostoprimstvu i druženju.