Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Generalni direktor Novosadskog sajam, Slobodan Cvetković primio je danas ambasadora Turske, Hami Aksoja i tom prilikom ga upoznao sa aktivnostima koje naša najstarija sajamska kuća sprovodi u vezi sa obeležavanjem važnog jubileja - veka postojanja kao i sa pripremama za jubilarni, 90. međunarodni poljoprivredni sajam.

Tokom srdačnog razgovora, iniciran je predlog da Republika Turska naredne godine bude Zemlja partner Međunarodnog poljoprivrednog sajma kao i da se poslovna saradnja uspostavi i na predstojećem Međunarodnom sajmu turizma koji će biti priređen u novembru ove godine na Novosadskom sajmu.

NJ.E. ambasador Hami Aksoji, zahvalio se na na gostoprimstvu i naglasio da su odnosi Republike Srbije i Republike Turske na najvišem mogućem nivou i da je njegova osnovna inicijativa da razvija ekonomske odnose između naše dve zemlje i razmotriće na najvišem nivou, dalje unapređenje saradnje između Novosadskog sajma i Republike Turske.

On je iskoristio priliku da naglasi važnost i ulogu Novosadskog sajma, kao i veliko interesovanje turskih kompanija za uspostavljanje saradnje i da će naredni koraci u unapređenju poslovne saradanje biti usmereni upravo u tom pravcu.