Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Vreme je za navodnjavanje? Saznajte više i zatražite informativnu ponudu

Sve više poljoprivrednika odlučuje da uloži novac u sistem za navodnjavanje, kako ne bi strepeli nad svojim usevima, i kako bi obezbedili biljkama dovoljnu količinu vode, povećali prinose i osigurali proizvodnju.

"Kao idealno rešenje pokazali su se Pipelife sistemi za navodnjavanje kap po kap, koji usevima pružaju najbolje uslove za rast i usvajanje hranljivih materija, dok uz automatizaciju olakšavaju upravljanje sistemom i štede vreme proizvođaču. Koji sistem izabrati, zavisi od mnogo faktora: kvalitet vode, vrste zemljišta, udaljenost izvorišta...", kažu ispred ove firme.

Kako bi se lakše izborili s izazovima današnjice, PIPELIFE poljoprivrednim proizvođačima nudi projektovanje sistema, ugradnju i njegovo puštanje u rad. Stručni tim obezbeđuje savetovanje, izvođenje i podršku u svima aspektima poljoprivredne proizvodnje.

Koji sistem odabrati?

Sistemi navodnjavanja raspršivačima i lokalizovano navodnjavanje kap po kap, obezbeđuju uspešnu proizvodnju, maksimalan prinos i danas su neizostavni deo poljoprivredne proizvodnje. 

Ako niste sigurni koji sistem vam treba, PIPELIFE je tu za pomoć u svim fazama projekta - od planiranja, preko dizajna pa sve do ugradnje i to sve na osnovu podataka o vrsti zemljišta, topografiji, klimi, temperaturi i količini vode potrebne za određenu biljku. Za više informacija kontaktirajte nas na: dusan.jankovic@pipelife.com

Ako ste zainteresovani za informativnu ponudu za navodnjavanje, ispunite kratak obrazac u nastavku.

 

Foto: Đorđe Lalić