Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Razmišljate o navodnjavanju? Zatražite informativnu ponudu!

Sve više poljoprivrednika odlučuje da uloži novac u sistem za navodnjavanje, kako ne bi strepeli nad svojim usevima, i kako bi obezbedili biljkama dovoljnu količinu vode, povećali prinose i osigurali proizvodnju.

"Kao idealno rešenje pokazali su se Pipelife sistemi za navodnjavanje kap po kap, koji usevima pružaju najbolje uslove za rast i usvajanje hranljivih materija, dok uz automatizaciju olakšavaju upravljanje sistemom i štede vreme proizvođaču. Koji sistem izabrati, zavisi od mnogo faktora: kvalitet vode, vrste zemljišta, udaljenost izvorišta...", kažu ispred ove firme.

Kako bi se lakše izborili s izazovima današnjice, PIPELIFE poljoprivrednim proizvođačima nudi projektovanje sistema, ugradnju i njegovo puštanje u rad. Stručni tim obezbeđuje savetovanje, izvođenje i podršku u svima aspektima poljoprivredne proizvodnje.

Koji sistem odabrati?

Sistemi navodnjavanja raspršivačima i lokalizovano navodnjavanje kap po kap, obezbeđuju uspešnu proizvodnju, maksimalan prinos i danas su neizostavni deo poljoprivredne proizvodnje. 

Ako niste sigurni koji sistem vam treba, PIPELIFE je tu za pomoć u svim fazama projekta - od planiranja, preko dizajna pa sve do ugradnje i to sve na osnovu podataka o vrsti zemljišta, topografiji, klimi, temperaturi i količini vode potrebne za određenu biljku. Za više informacija kontaktirajte nas na: dusan.jankovic@pipelife.com

Ako ste zainteresovani za informativnu ponudu za navodnjavanje, ispunite kratak obrazac u nastavku.

 

foto: Depositphotos/Photozirka