Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Kubota - pouzdan i učinkovit traktor koji vam štedi novac

Otkako je Kubota prvi put lansirala svoje poljoprivredne traktore 1960. godine, Kubota traktori “Made-in-Japan” uvijek su bili među vodećima. Visoke razine performansi i pouzdanosti osigurali su im snažan ugled u svijetu. Danas nude širok izbor od malih do velikih traktora za različite primjene i razmjere.

Pouzdani traktori koji daju odličnu "vrijednost za novac"

Kubota traktore odlikuje jednostavnost rukovanja, mala potrošnja, okretnost, preglednost te njihova dobra vrijednost kod prodaje kao rabljenog.

Prodaja Kubota traktora na hrvatskom tržištu raste iz godine u godinu, a prošle su godine iz poznate japanske tvornice poljoprivrednih strojeva na naše tržište stigle i dvije nove serije Kubota traktora, itekako zanimljive našim poljoprivrednicima - petica i šestica nove generacije: M6 Utility M5002. Više o navedenim modelima pročitajte OVDJE.

Tvrtka Se-kra više od 10 godina generalni je zastupnih Kubota traktora za Hrvatsku, a osim spomenutih serija ističu i seriju M6 te M7. Više o M6 seriji pročitajte OVDJE.

Pogledajte ponudu odmah dostupnih modela

Iz ponude novih Kubota traktora na stanju tvrtke Se-kra izdvajamo modele:

Redovna garancija na spomenute modele iznosi 2 godine ili 2000 radnih sati - uz mogućnost doplate na 5 godina!

Osim novih modela na web stranici i facebooku tvrtke Se-kra pogledajte i ponudu rabljenih Kubota traktora.

Sajamski popusti na Croagro sajmu 

U zatvorenom dijelu na nadolazećem Croagro sajmu Se-kra će predstaviti program orijentiran na manje poljoprivrednike, voćare, vinogradare, maslinare, odnosno program za obradu manjih površina. Posljetitelji će tako moći pogledati i saznati više informacija o Kubota traktorima manjih konjskih snaga (18 - 36 KS) te Kubota kosilicama. Ovo je idealna prilika da nabavite kvalitetan manji traktor ili kosilicu. Na vanjskom prostoru sajma neće izostati ni veći Kubota modeli pa će tako izloženi biti i traktori iz serije M5 i M6 Utility

Osim Kubota programa izložit će i proizvode partnera iz Srbije (Majevica, Bačka Palanka i FPM Agromehanika, Boljevac).

Posjetite izložbeni prostor tvrtke Se-kra na Croagro sajmu koji se održava na Zagrebačkom velesajmu od 30.11. do 3.12. i nepropusite razne sajamske pogodnosti, popuste te besplatne dostave.

Kontakti

Za više informacija kontaktirajte tvrtku Se-kra na +385 1 2047 888+385 1 2047 999 ili se-kra@se-kra.hr.

foto: Se-kra/Kubota