Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

SL Agrosolution je odneo zlatnu medalju za svoj sistem za precizno prskanje

SL Agrosolution izlaže treću godinu na Novosadskom sajmu i svake godine imaju bogatiju ponudu, sve više inovacija, pa tako i ove godine imaju novi proizvod.

Premijerno su izložili novi FJ Dynamics, sistem za precizno prskanje D3, sa kojim su osvojili zlatnu medalju za inovaciju na Novosadskom sajmu poljoprivrede.

 Zlatna medalja za inovaciju

"Ovaj proizvod radi sve ono što rade i prskalice najskupljih proizvođača. Uređaj se spaja na već postojeću FJ Dynamics navigaciju, nudi potpunu kontrolu nad prskalicom" kaže vlasnik ove firme Slavko Šarčević i dodaje da u svakom trenutku ima prikaz potrošnje vode, praćenje pritiska, praćenje brzine i ima ravnomernu potrošnju sredstava za tretiranje.

Jednostavna ugradnja, a donosi mnoge prednosti

Ima sekcijsku kontrolu, automatko gašenje sekcija gde se preklapaju delovi koji se tretiraju. Može da se montira na bilo koju prskalicu sa ventilima ili bez njih. Ugradnja je, kaže, jednostavna.

"Bitna razlika je u tome što se na modelima koji su dostupni kod nas, preciznost ostvaruje od nekih 30 do 60 centimetara, a sa ovim sistemom je preciznnost do dva centimetra, u svemu. I u gašenju sekcija i u prskanju", kaže vlasnik ove firme i dodaje da je glavna prednost ovog sistema ta da kada se uključi automatski režim, korisnik uopšte ne mora da obraća pažnju na prskalicu ni u jednom trenutku, jer se ona sama automatski aktivira i sama se gasi.

 SL Agrosolution obezbeđuje stabilan signal i dobru pokrivenost

Firma SL Agrosolution u sklopu svog poslovanja ima i svoju mrežu - SL Agro RTK CORS, sa čak 18 baznih stanica na teritoriji Vojvodine.

"Imamo najveću stabilnost signala i najbolju pokrivenost", završava Šarčević.

Foto: Đorđe Lalić.