Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Još stignete prijaviti se za kredite za jesensku sjetvu!

Želja nam je potaknuti vašu proizvodnju i poljoprivrednu djelatnost kao takvu, zato smo prepoznajući financijske izazove s kojima se suočavate, za vas osmislili kredite za financiranje jesenske sjetve.

2% kamate za poljoprivrednike s područja OBŽ

Slatinska banka temeljem Ugovora o poslovnoj suradnji s Osječko–baranjskom županijom omogućuje kreditiranje proljetne i jesenske sjetve na način da Županija subvencionira kamatu u iznosu 3 postotna poena godišnje, te ona za korisnika kredita iznosi 2% fiksno

Na ovu kreditnu liniju mogu se javiti svi poljoprivrednici s područja Osječko-baranjske županije, neovisno jesu li već klijenti Banke ili nisu.

Javite se i osigurajte sredstva po povoljnim uvjetima!

Pozivamo sve zainteresirane poljoprivrednike da se obrate u naše poslovnice u Osijeku, Đakovu, Našicama, Valpovu i Donjem Miholjcu ili na brojeve telefona +385 99 373 9416 i +385 95 400 9116. Na taj način možete dobiti sve potrebne informacije i pomoć u popunjavanju prijava i podnošenju zahtjeva.

Više informacija možete saznati na linku OVDJE.

Program za financiranje traje do iskorištenja sredstava.

Kreditiranje poljoprivrednika drugih županija

Slatinska banka u svojih 15 poslovnica i poslovnim centrima u Slatini, Osijeku, Rijeci i Zagrebu nudi cijeli niz proizvoda i usluga poljoprivrednicima i poslovnim subjektima, a njihova osobita prednost jest mogućnost brže prilagodbe proizvoda i usluga uvjetima i izazovima s kojima se  poljoprivrednici i poduzetnici danas susreću.

Poljoprivrednicima je na raspolaganju i kreditna linija za financiranje EU projekata kojom su omogućeni duži rokovi povrata te počeka, uz mogućnost sukcesivnih povrata prilagođenih dinamici samog projekta.

Što možete očekivati pri realizaciji kreditnog zahtjeva?

  • partnerski pristup
  • smanjenu dokumentaciju gdje god je to moguće
  • prilagodljivost i fleksibilnost

Za više informacija kontaktirajte nas na +385 99 373 9416 i +385 95 400 9116sg@slatinska-banka.hr ili posjetite neku od naših poslovnica.

foto: depositphotos/fotokostic