Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

FJD AT2 - Najprodavanija navigacija! Akcijska cijena: 4.000€+pdv

Ne propustite priliku i do kraja mjeseca iskoristite akcijsku prodaju navigacije FJDynamics AT2 - najprodavanijeg takvog sustava za traktore u svijetu! Sada možete dobiti ovaj vrhunski RTK sustav za preciznu poljoprivredu po cijeni od samo 4.000€+pdv (5.000€ -25% akcijskog popusta).

FJDynamics AT2 vam pruža izvanrednu preciznost i pouzdanost u svim uvjetima. Kompatibilan je sa širokim rasponom poljoprivrednih strojeva. S ovim sustavom, možete ostvariti prolaz s točnošću od 2,5 cm, osiguravajući minimalno preskakanje i preklapanje, što rezultira uštedom resursa i optimalnom učinkom vašeg traktora. 

Napredna tehnologija za maksimalnu učinkovitost

Jedna od glavnih prednosti FJDynamics AT2 navigacijskog sustava je njegova napredna linija navođenja, koja vam omogućuje precizno upravljanje i vožnju smanjujući pogreške i povećavajući produktivnost. Također, putem platforme je omogućeno kreiranje granica polja i linija navođenja te vrlo jednostavno upravljanje zadacima. Jako dobro se nosi sa neravninama zahvaljujući funkciji kompenzacije terena. 

Za pitanja i narudžbe nas kontaktirajte: prodaja@strojevi.hr+385 99 81 111 85

Dizajniran za neprimjetno vođenje vašeg traktora kroz glatka, automatizirana skretanja na kraju reda ili granica polja. Sustav optimizira rukovanje i osigurava kontinuitet u poljoprivrednim operacijama za poboljšanu učinkovitost i preciznost. Osim toga, vješto se nosi sa širokim spektrom složenih oblika polja.

Ovaj sustav pruža ISOBUS kontrolu i prijenos GIS informacija, omogućavajući vam da budete povezani i ekonomični na polju. Montaža je jednostavna, a ovaj navigacijski sustav može postaviti jedna osoba.

Dodatno, FJDynamics AT2 dolazi s mrežnom podrškom i mogućnošću nadogradnje putem OTA (over-the-air) tehnologije, osiguravajući da uvijek imate najnovije značajke i poboljšanja. Važno je napomenuti da je RTK signal besplatan.

Više informacija pogledajte u dokumentu Brošura FJD AT2

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i postanite dio globalne elite poljoprivrednika koji se oslanjaju na navedeni navigacijski sustav. Ne propustite akcijsku popust od 25% na osnovnu cijenu od 5.000€ (pdv nije uključen). Postoji mogućnost otplate do 3 godine.

Sadržaj paketa FJD AT2 

  • Kontrolni terminal
  • Upravljač
  • GNSS prijemnik
  • Senzor kuta

Garancija traje godinu dana. Montaža se naplaćuje ovisno o lokaciji kupca u rasponu od 400-650€. Korisnik može i samostalno izvršiti montažu, ali je preporuka da to obavi stručna i ovlaštena osoba jer se tijekom montaže ujedno izvršava i obuka korisnika. 

Više informacija pogledajte u videu, a za dodatna pitanja i narudžbe nas kontaktirajte:

Strojevi d.o.o.
Mijata Stojanovića 22, Babina Greda
prodaja@strojevi.hr
+385 99 81 111 85
+385 32 525 999
www.strojevi.hr
Facebook stranica


Foto: FJDynamics