Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Srpsko udruženje mladih poljoprivrednika i ove godine organizuje izbor za najbolje gazdinstvo pod nazivom ZLATNI PETAO.

Osim najboljeg poljoprivrednog gazdinstva i najboljeg mladog poljoprivrednika, od ove godine ZLATNOG PETLA dodeljujemo i u kategorijama: najbolji organski proizvođač, najuspešnija žena u poljoprivredi i najbolja kompanija u oblasti poljoprivrede u Srbiji.

Cilj izbora je promocija poljoprivrede i rada na selu, a samim tim i prikazivanje pozitivnih priča ljudi koji vredno rade na srpskim njivama.

Uz podršku Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Privredne komore Srbije, Privredne komore Vojvodine, Ministarstva za brigu o selu i brojnih drugih partnera, izvor za ZLATNOG PETLA postaje najvažnija manifestacija u oblasti poljoprivrede.

Pravo na učešće najboljeg gazdinstva imaju svi registrovani poljoprivrednici koji imaju aktivan status, a za najboljeg mladog poljoprivrednika imaju oni koji su mlađi od 40 godina.

Naš žiri koji po strogo utvrđenim kriterijumima dodeljuje ZLATNOG PETLA čine najugledniji profesori poljoprivrednih fakulteta, stručnjaci iz oblasti poljoprivrede i prehrambene industrije, a počasni predsednik žirija je Ljubivoje Ršumović, književnik čija životna misija je očuvanje zdravog i održivog života na selu.

Centralna manifestacija biće održana u novembru 2023. u Beogradu gde će biti i objavljena imena dobitnika ZLATNOG PETLA.