Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Obuka poljoprivrednih proizvođača za primenu novih tehnologija i znanja 21. oktobra

Grad Novi Sad, Gradska uprava za privredu Grada Novog Sada u saradnji sa Srpskim udruženjem mladih poljoprivrednika "SUMP", organizuju "Obuku poljoprivrednih proizvođača za primenu novih tehnologija i znanja". Obuka će se održati 21. oktobra 2023. godine i biće organizovana kao kombinovani događaj iz dva dela.

Prvi deo obuke održaće se u sali Privredne komore Vojvodine, u Master centru - ulaz 5, III sprat sa početkom u 10:30 časova.

Događaj će biti otvoren od strane člana Gradskog veća za privredu Milorada Radojevića.

Učesnici prvog dela obuke su:

  1. Mladen Petković, Sekretar Udruženja poljoprivrede, tema - Tržište poljoprivrednih proizvoda;
  2. Aleksandar Milovanović, Sekretar "SUMP"-a, tema - Važnost povezanosti poljoprivrednika u Srbiji i EU kroz NVO;
  3. Prof. dr Milivoj Radojčin, tema primena savremene tehnologije kod proizvodnje i prerade voća, povrća i lekovitog bilja (teorijski deo i primeri);
  4. Prof. dr Branislav Šojić, tema primena savremene tehnologije kod proizvodnje i prerade mesa (teorijski deo i primeri);

Drugi deo obuke održaće se na platou Tržnog centra BIG u Novom Sadu, Sentandrejski put 11, Novi Sad sa početkom u 13 časova.

Učesnici drugog dela obuke su eminentne kompanije koje će prezentovati i održati kratku obuku za primenu savremene mehanizacije iz svoje ponude: Kite doo - prezentacija i kratka obuka, Inter Agrar, Agrotech, Agromarket Machinery i Agrodron.

Kompanije će izložiti svoju mehanizaciju 21.10. i 22.10. a platou Tržnog centra BIG u Novom Sadu, Sentandrejski put 11, te pozivamo poljoprivrednike da posete izložbu poljoprivredne mehnizacije.

foto: Julijana Kuzmić