Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Seactiv: Visoko kvalitetna đubriva sa unapređenom formulom

Kao rezultat stalnih ulaganja u nova istraživanja i nastojanja da se stvore novi, ali i unaprede postojeći proizvodi nastao je Seactiv kompleks - specifičnost koja se nalazi u liniji Seactiv folijarnih đubriva. Ova linija je nastala kao naslednik Fertileader folijarnih đubriva.ž

Nova, unapređena formula

Pored toga, kako kaže, intenzivira i proces fotosinteze i smanjuje prekomernu proizvodnju slobodnih radikala koji se nakupljaju u biljkama pod dejstvom stresnih faktora. Unapređena formula odlikuje se visokom efikasnošću, a bolji efekat delovanja nastaje usled poboljšanih sposobnosti kretanja Seactiv molekula u biljkama. Zahvaljujući ovom unapređenju, može da se nađe u mladim delovima biljaka koji su se formirali posle tretmana i na taj način se pojačava i produžava njegovo biostimulativno dejstvo.

Seactiv Axis - obezbeđuje ranije metličenje

Seactiv Axis (NP 3/18 + 2,5% Mn + 5,7% Zn + IPA + GB + AA) je tečno đubrivo sa naglašenim sadržajem fosfora, cinka i mangana. Svi makro i mikroelementi nalaze se u Seactiv aminokiselinskom kompleksu. Pomaže gajenim kulturama da prevaziđu stresne uslove - visoke ili niske temperature, nedostatak vlage, velika temperaturna kolebanja, vremenske nepogode i sl., koji se javljaju tokom vegetacije, naročito u ranim fazama rasta i razvoja.

Seactiv Gold - obezbeđuje ujednačenije cvetanje

Seactiv Gold (5,7% B + 0,35% Mo + IPA + GB + AA) je tečno đubrivo sa naglašenim sadržajem bora i molibdena. Sva hraniva se nalaze u Seactiv aminokiselinskom kompleksu. Poboljšava oplodnju, intenzivira metaboličke procese i stvaranje asimilata (šećeri, skrob, ulja) i pomaže biljkama da prevaziđu stresne uslove tokom vegetacije.

Seactiv Vital - pomaže biljkama u stresnim uslovima

Seactiv Vital je tečno đubrivo koje pored azota, fosfora i kalijuma, sadrži i sve značajne mikroelemente. Svi makro i mikroelementi se nalaze u Seactiv aminokiselinskom kompleksu.

Seactiv Vital (NPK 9/5/4 + 0,05% B + 0,02% Cu + 0,02% Fe + 0,1% Mn + 0,01% Mo + 0,05% Zn + IPA + GB + AA) je tečno đubrivo koje pored azota, fosfora i kalijuma, sadrži i sve značajne mikroelemente. Svi makro i mikroelementi se nalaze u Seactiv aminokiselinskom kompleksu.

Seactiv Elite - sprečava "truljenje srca"

Seactiv Elite je tečno đubrivo sa naglašenim sadržajem kalcijuma.

Seactiv Elite (NK 9/6 + 12 CaO + 0,1% B + IPA + GB + AA) je tečno đubrivo sa naglašenim sadržajem kalcijuma dok se svi makro i mikroelementi nalaze u Seactiv aminokiselinskom kompleksu.

Seactiv Azur - pogodan za organsku proizvodnju

Seactiv Azur je tečno đubrivo sa kalcijumom koji je povezan sa Seactiv aminokiselinskim kompleksom. Primenjuje se za prihranu voćarskih i povrtarskih kultura i vinove loze.

Seactiv Azur obezbeđuje veći procenat plodova prve klase, bolju ujednačenost, veći sadržaj suve materije u plodovima i značajno utiče na bolje očuvanje plodova posle berbe.

Dodatne informacije, pogledajte u video-prilogu:


Foto: Depositphotos/Grigorenko; Timac Agro Balkans