Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Timac Agro i ove godine na Proljetnom sajmu u Gudovcu

Svi dijelimo istu viziju: napredak poljoprivrede na održiv način uz poštivanje okoliša. Upravo je posvećenost ono što Timac Agro tjera da neprestano istražuje kako bi ponudili najučinkovitija rješenja. 

Svaki poljoprivrednik želi da njegovi usjevi budu dobro ishranjeni, zdravi i produktivni te se trudi što više brinuti za svoja polja. Zbog sve češćih pojava abiotskih i biotskih oblika stresa u poljoprivrednoj proizvodnji te naglih promjena za vrijeme vegetacije, potreba za bržom i učinkovitijom reakcijom na usjevima je nužna.

Biostimulativni kompleks dobiven ekstrakcijom iz morskih algi

Prije 40 godina patentiran je prvi biostimulator u svijetu, a tvrtka Timac Agro na tom tržištu prednjači posljednjih 30 godina po pitanju kvalitete i učinkovitosti.

SEACTIV je dio najnovije tehnologije i vrhunac biostimulatora DNA asortimana. Sastojci Seactiva su već dugo isprobani i testirani diljem svijeta.

SEACTIV kompleks je biostimulativni organski kompleks dobiven ekstrakcijom iz morskih algi. Njegova uloga je poboljšati pristupačnost hranjiva iz gnojiva i povećati brzinu usvajanja i translokacije hranjiva u biljci. Pozitivno utječe na rast korijena biljaka i usvajanje hranjiva kao i njegovo efikasnije iskorištavanje u biljci. Pospješuje proces fotosinteze i osigurava visok, kvalitetan i stabilan prinos u uvjetima abiotskog stresa.

Kombinacija više aktivnih sastojaka ekstrahiranih iz smeđih algi i biljnih izvora djeluje na tri načina:

  • Održavanje fiziološkog stanja u biljci
  • Detoksikacija opasnih spojeva po biljku – slobodni kisikovi radikali
  • Poboljšanje fotosinteze

Linija proizvoda SEACTIV 

Posjetite Timac Agro u Gudovcu

25. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam ove godine traje čak 4 dana i to u periodu od 11. do 14. travnja. I ove vas godine ondje čeka tim tvrtke Timac Agro.

Više o Timac Agro proizvodima možete doznati direktno na Bjelovarskom sajmu i to na štandu u paviljonu 2.

Na sajmu su vam na raspolaganju prodajni savjetnici za sve konzultacije i pitanjam, a prezentirati će se i prednosti Timac Agro, rezultati prinosa i zadovoljstva kupaca postignutih lani te proizvodi i specifičnosti. 

foto: Timac Agro Hrvatska