Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Saznajte što sve Top Agro izlaže ovog vikenda u Gudovcu

Na sajmu u Gudovcu Top Agro izlaže već tradicionalno dugi niz godina. Ove godine na preko 600 kvadratnih metara uz Massey Ferguson traktore i kombajne, na Austro Diesel štandu, izloženi će biti i uređaji za navodnjavanje Ocmis, razbacivači mineralnog gnojiva Sulky, plugovi Overum, malčeri Nobili te Veriga šumski i zimski lanci za poljoprivredne i šumarske strojeve.

Top Agro vas čeka na 23. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu, na poziciji 8E, u crvenoj boji Massey Ferguson na preko 600 kvadratnih metara.

Massey Ferguson traktori

Od traktora ove godine posjetitelji će moći vidjeti veliki raspon strojeva od malog MF 4708M D2 preko nekoliko modela serije 5 i serije 7 do ogromnog 8730S DVT ExclusiveVTS5 a kada smo kod veličine tu je i najveći kombajn serije Activa 7347S sa vrhunskom opremom.

Ocmis sustavi za navodnjavanje

Sada je već pomalo predsezonsko vrijeme kada poljoprivrednici već rade na planiranju sezone navodnjavanja, a kod Top Agro stručnjaka mogu se dobiti sve informacije o Euromacchine pumpi preko rolomata do velikih sustava kao što su Lineari, Pivoti i Hipodromi.

foto: Top Agro