Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Dođite na Dan otvorenih vrata u Top Agro!

Top Agro poziva sve svoje kupce i poslovne partnere na druženje te predstavljanje noviteta i strojeva iz široke palete brendova koje zastupaju. Izloženo će biti i veliki broj odmah dostupnih stojeva. Ovom prilikom svi zainteresirani moći će strojeve detaljno pogledati i isprobati te potražiti savjet stučne osobe.

McCormick traktori i Dieci teleskopski utovarivači po akcijskim cijenama

Top Agro stalno širi svoj prodajni asortiman, pa tako od nedavno zastupa i poznate brendove McCormick i Dieci koji su ujedno posebno zanimljivi po posebnim akcijskim cijenama.

Glavna karakteristika McCormick brenda je široki raspon modela koji se savršeno preklapaju od serije X4 do serije X8, a poljoprivredni teleskopski utovarivači Dieci mogu zadovoljiti potrebe svih gospodarstava, kako financijski tako i operativno.

U petak, 6.10.2023., od 10h svi putevi vode na Dan otvornih vrata u Top Agro, Ulica Sv.L.B.Mandića 111.

Plugovi, sustavi za navodnjavanje, malčeri...

Ističemo i plugove sa punom opremom za traktore od 110 KS i više za koje je također aktualna akcijska ponuda. Od ostalih brendova tu su: uređaji za navodnjavanje Ocmis, razbacivači mineralnog gnojiva Sulky, malčeri Nobili te Veriga šumski i zimski lanci za poljoprivredne i šumarske strojeve.

Od ove godine Top Agro također nudi kompletnu ponudu SIP strojeva za zelenu liniju kao i prikolice za razbacivanje stajskog gnojiva.

Dođite, pogledajte, isprobajte te pitajte što vas zanima. Naše stručno osoblje na raspolaganju je za savjete i pomoć.

Veselimo se vašem dolasku!

foto: Top Agro