Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Posjetite Top Agro na Croagro sajmu i saznajte sve o akciji McCormick traktora na lageru!

Top Agro, zastupnik McCormick traktora, poljoprivrednih teleskopskih utovarivača Dieci, uređaja za navodnjavanje Ocmis, razbacivača mineralnog gnojiva Sulky, plugova Overum, malčera Nobili, Veriga šumskih i zimskih lanaca za poljoprivredne i šumarske strojeve te SIP stojeva predstavit će se na ovogodišnjem Croagro sajmu.

Croagro 2023 održava se na Zagrebačkom velesajmu, od 30.11. do 3.12. Top Agro pronađite u Paviljonu 8 te saznajte od stručnjaka sve potrebne informacije.

McCormick traktori na lageru po akcijskim cijenama

Glavna karakteristika McCormick brenda je široki raspon modela koji se savršeno preklapaju od serije X4 do serije X8.

Akcijsku ponudu odmah dostupnih modela McCormick traktora pogledajte OVDJE.

Podsjetimo u sklopu izbora Tractor of the Year, McCormick X5.120 P3-Drive osvojio je pobjedničku titulu u kategoriji Best Utility! Prestižnom nagradom za X5.120 P3-Drive model, McCormick Tractors  je ostvario drugu uzastopnu pobjedu u kategoriji višenamjenskih traktora te osigurao lidersku poziciju. Više o ovom modelu pročitajte OVDJE.

Plugovi, sustavi za navodnjavanje, malčeri...

U ponudi Top Agra nalaze se i plugovi sa punom opremom za traktore od 110 KS i više, uređaji za navodnjavanje Ocmis, razbacivači mineralnog gnojiva Sulky, malčeri Nobili te Veriga šumski i zimski lanci za poljoprivredne i šumarske strojeve.

Od ove godine Top Agro je generalni zastupnik poljoprivrednih teleskopskih utovarivača Dieci koji mogu zadovoljiti potrebe svih gospodarstava, kako financijski tako i operativno, a također u programu imaju i kompletnu ponudu SIP strojeva za zelenu liniju kao i prikolice za razbacivanje stajskog gnojiva.

Vidimo se na Croagro sajmu!

foto: Top Agro/Martina Pavlović