Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Top Agro prvi put u Gudovcu sa brendovima McCormick i Dieci!

Top Agro je prošle godini u svoju bogatu paletu vrhunskih brendova koje zastupa dodao i McCormick traktore, Dieci teleskopske utovarivače te SIP zelenu liniju strojeva.

Što vas sve čeka u Gudovcu?

Glavna karakteristika McCormick brenda je široki raspon modela koji se savršeno preklapaju od serije X4 do serije X8, a koji će se moći poledati u Gudovcu. 

Podsjetimo u sklopu izbora Tractor of the Year, McCormick X5.120 P3-Drive osvojio je pobjedničku titulu u kategoriji Best Utility! Prestižnom nagradom za X5.120 P3-Drive model, McCormick Tractors  je ostvario drugu uzastopnu pobjedu u kategoriji višenamjenskih traktora te osigurao lidersku poziciju. Više o ovom modelu pročitajte OVDJE.

Također tu su i poljoprivredni teleskopski utovarivači Dieci, koji mogu zadovoljiti potrebe svih gospodarstava, kako financijski tako i operativno.

Posjetite Top Agro na 25. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu, na još boljoj poziciji - polje 8C!

Izloženi će biti i uređaji za navodnjavanje Ocmis, razbacivači mineralnog gnojiva Sulky, plugovi Overum, malčeri Nobili te Veriga šumski i zimski lanci za poljoprivredne i šumarske strojeve.

Vrhunski sustavi za navodnjavanje

Ocmis Irrigazione Spa ima više od 50 godina iskustva u industriji te su najveći proizvođač sustava za navodnjavanje poljoprivrednih površina na svijetu. Ocmis odlikuje visok standard kvalitete materijala koji ugrađuje u svoje proizvode. Velik broj različitih modela odgovaraja svakoj situaciji na polju. Uz rolomate, proizvode i traktorske pumpe, pivote, lineare i hipodrom sustave.

Ocmis rolomate karakterizira napredna tehnologija, visoka kvaliteta i izdržljivost. Standardno su opremljeni bubnjem s namotanim kvalitetnim PE crijevom specijalno dizajniranim da izdrži velike radne pritiske i trenje, karakterizira ih velika okretna platforma koja omogućuje laku i dugotrajnu rotaciju te turbina s BY PASSOM koja smanjuje gubitke i omogućuje veći opseg izbora brzine kretanja kolica pri niskom pritisku i malom protoku.

foto: Martina Pavlović