Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Još stignete naručiti svoje sadnice eko oraha Chandler!

Orah Chandler je trenutno jedna od najtraženijih sorti u Europi, produktivna je i ima visok potencijal prinosa te je ujedno i najisplativija za komercijalne nasade. Uz Chandler se preporučuje saditi i oprašivač Franquette. Najbolje vrijeme za sadnju je u jesen (od studenog), ali se mogu saditi i do travnja sljedeće godine.

Osnovne karakteristike sorte Chandler

  • Chandler je visoko produktivna lateralna sorta
  • plodovi se mogu početi skupljati već 5-6 godina nakon što se oformi nasad oraha
  • visoka kvaliteta ploda (veliki orasi s tankom ljuskom i vrlo svijetlim sjemenkama - bolja prodajna cijena
  • kasna sorta cvjetanja (prednost, jer je manje vjerovatno da će na sorte kasnog lišća utjecati mraz i moljac)

Više o Chandler sorti oraha pronađite klikom na link OVDJE.

Vlastiti nasad oraha

Vitalis također ima vlastiti nasad oraha Chandlera. Sadnice su sadlili prijašnjih godina, a sadit će i ove godine na novom nasadu.

Kod kupnje sadnica bitno je da su sadnice kvalitetne jer u protivnom ima puno posla kako bi se popravili početni nedostatci, ako se uopće mogu popraviti. Ako je genetika loša, nema velike pomoći. Ovo vrijedi za bilo koju voćnu sadnicu, ne samo za orah. Zato je bitno kupovati sadnice kod pouzdanih dobavljača.

U Vitalisu se ne boje pokazati gdje su prijašnjih godina zasađene plantaže s njihovim sadnicama te su dostupni svaki dan za sve svoje stare i buduće kupce.

Brza isporuka i kontinuirana komunikacija s kupcem

Ako sadnice osobno preuzeti sadnice u trgovinu Vitalis, potrebno se je prethodno najaviti dan ranije i dogovorite termin preuzimanja sadnica. Minimalna narudžba za slanje kurirskom službom je 5 sadnica, a dostava je besplatna za sve narudžbe preko 50 sadnica. Kada sadnice stignu u Vitalis skladište one se odmah isti ili sljedeći dan isporučuju kupcima. Nikada neće proći više od 72 sata od samog vađenja sadnice kod inozemnog dobavljača do krajnjih kupaca. Djelatnici Vitalisa su sa svojim kupcima u kontaktu cijelo vrijeme, što je posebno bitno kako bi oni prije dolaska sadnica stigli pripremili svoje zemljište za sadnju. Potrebno je pripremiti tlo i rupe da sadnice posade u što kraćem vremenskom periodu nakon njihove isporuke. 

Rezervirajte svoje eko sadnice!

Cijena od 9,45 € (PDV za sadnice u iznosi od 13% je uključen u navedenu cijenu) je jednaka za sve biljke neovisno o njihovoj visini. Sadnice su najčešće visine oko dva metra. 

Kupac uz sadnice dobiva eko certifikat biljnu putovnicu, a besplatna dostava je osigurana za sve one koji naruče više od 50 sadnica.

Na usluzi svim zainteresiranima za savjete, ali i preporuke

Zaposlenici tvrtke stoje na usluzi svim zainteresiranima što se tiče savjeta, ali i preporuka, a sadnice se mogu rezervirati pozivom na broj +385 31 496 577+385 98 1616 599, mail: ljekarna.vitalis@gmail.com ili dolaskom u Vitalis prodavaonicu na adresi Pavićeva 32 u Đakovu.

foto: Maja Celing Celić