Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Väderstad Rapid žitna sejalica - postiže savršene rezultate u svim uslovima

Rapid je univerzalna sejalica sa mogućnostima obavljanja: pripreme, ravnanja, sejanja i rekonsolidacije zemljišta i to u jednom prohodu.

Njena konstrukcija obezbeđuje pouzdane rezultate sejanja uz visoku radnu brzinu. Bilo da je u pitanju direktna setva, redukovana obrada zemljišta ili tradicionalna oranica, Rapid postiže savršene rezultate u svim uslovima. 

Uštedite vreme, gorivo i vlažnost zemljišta

Agresivni diskovi pružaju visok intenzitet obrade. Pozicionirani u oblika slova "X", omogućuje da bez zanošenja, radi mašina, idealno sa navođenjem sa GPS/RTK uređajima.

Rapid sejalice su poznate po svom izvanrednom održavanju dubine sejanja. Rezultati su: ujednačen rast useva i maksimalno uvećanje potencijala roda preko cele njive, isti uslovi za svako seme.

Pored semena postoji i mogućnost ulaganja mineralnog đubriva u jednom prohodu, šta smanjuje prohode, smanjuje potrebnu količinu mineralnog đubriva, ali i boje se iskorišćavaju hranjive materije.

Rapid sejalica 2021. godine je proslavila 30 godina postojanja na tržištu.

Preko 25.000 prodatih komada po selom svetu, ali tako i u Srbiji je dobro poznato, od 3 do 8 metara radne širine imamo na našim njivama.

Mašine za preciznu poljoprivredu

Mašine podržavaju i preciznu poljoprivredu u svakom pogledu. Postoji mogućnost i kontrola sekcija - setva bez dupliranja na uvratinama i špicevima, pored bandera. Pored toga podržavaju i varijabilno ulaganje kako semena tako i mineralnog đubriva.

E-Control tehnologija omogućava bežičnu komunikaciju između upravljačke jedinice i same sejalice, što je jedinstveno na tržištu, lako upravljanje, podešavanje, kalibracija.

SeedEye sistem praćenje setve omogućuje da operater u realnom vremenu vidi šta se dešava kod svih ulagača semena/đubriva i poseduje mogućnost brojanja zrna, šta je isto jedinstveno na tržištu. Tada bez kalibracije samo kucate željeni broj biljaka na kvadratnom metru, i mašina sama sebe šteluje naspram brzine kretanja.

Svaka Väderstad mašina poseduje fabričku garanciju od dve godine, koja se računa od dana puštanja u rad mašine.

Za više informacija o svim modelima priključnih mašina, obratite se Väderstad prodajno-stručnom timu na telefon: 0668016813.

Foto: Väderstad