Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Naručite YieldGap pametnu analizu tla i preporuku za osnovnu gnojidbu!

YieldGap pametna analiza tla daje kompletan odgovor na pitanje koji faktori u tlu utječu na varijabilnost usjeva, tj. njive. Vaše polje ne promatramo kao cjelinu, nego kao skup više manjih dijelova (segmenata) te analiziramo svaki segment zasebno. Pri tome bilježimo točnu geografsku lokaciju uboda, tj. točke na kojoj se uzeo uzorak, s preciznošću od 2 centimetra. Na taj se način svako sljedeće uzimanje uzoraka može napraviti na toj identičnoj točki.


Na temelju rezultata analize tla, radimo pametnu preporuku za gnojidbu. To znači da prilikom izrade u obzir uzimamo sve čimbenike, a sama preporuka je prilagođena mikrolokaciji na Vašoj njivi. Dakle, nakon što saznamo potrebe tla po segmentima, najpametniji sljedeći korak je dati tlu točno onoliko hranjivih tvari koliko mu je potrebno i ondje gdje mu je potrebno. Pametna osnovna gnojidba znači da se aplikacija gnojiva neće preklopiti odnosno da se dijelovi njive neće pognojiti. Na ovaj način možete ili ostvariti uštedu u troškovima u potrošnji gnojiva ili veću zaradu zbog većeg prinosa.

U periodu od 16.10. do 19.10.2023. imamo mogućnost dolaska u Sisačko-moslavačku županiju!  
Ne čekajte, kontaktirajte nas i naručite pametnu analizu tla i preporuku za pametnu osnovnu gnojidbu za svoja polja! Narudžbe primamo do 1.10.2023.

Kontakt za narudžbe:
+385916232324
yieldgap@yieldgap.eu

video/foto: Yieldgap