Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Obavijest pčelarima
  • 18.11.2023. 13:30

Pčelari, ne zaboravite dostaviti obrazac godišnje dojave do početka prosinca

Pčelari koji ne budu navedeni u popisu neće moći biti prihvatljivi korisnici intervencija u sektoru i ostvariti potpore unutar Strateškog plana ZPP-a.

Foto: Depositphotos/santypan
  • 1.460
  • 86
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede obavještava pčelare da su obavezni najkasnije do 1. prosinca 2023. godine dostaviti ispunjen obrazac iz Priloga III. Godišnja dojava proizvodnih pokazatelja pčelinjaka.

To je, ističu, sastavni dio Pravilnika o provedbi intervencija u sektoru pčelarstva unutar Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023.-2027. (Narodne novine broj 24/2023) u skladu s člankom 39.

"Skrećemo pozornost korisnicima intervencija u sektoru pčelarstva da je člankom 9. Pravilnika propisano da Ministarstvo poljoprivrede nakon zaprimanja i ažuriranja svih zaprimljenih godišnjih dojava pčelara, dostavlja Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, popis pčelara koji su ispunili obvezu dostave obrasca godišnje dojave", objavili su te dodali kako u skladu s navedenim, pčelari koji ne budu navedeni u popisu neće moći biti prihvatljivi korisnici intervencija i ostvariti potpore unutar Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023.-2027. za intervencijsku godinu 2024.

Obrazac Prilog III. Godišnja dojava proizvodnih pokazatelja pčelinjaka je dostupan ovdje, a ispunjen treba dostaviti na adresu: Ministarstvo poljoprivrede, Odjel za peradarstvo i pčelarstvo, Ilica 101, 10000 Zagreb.


Tagovi

Obavijest pčelarima Ministarstvo poljoprivrede Obrazac Prilog lll Godišnja dojava Strateški plan Intervencije ZPP


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.