Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjera 4
  • 14.03.2015. 11:00

544 OPG-a želi ulagati u fizičku imovinu!

Što kažu podaci o dosadašnjem tijeku prijava u Mjeri 4?

Foto: depositphotos.com,
  • 1.023
  • 134
  • 0

Unutar Mjere 4 "Ulaganja u fizičku imovinu", do dana 03. ožujka 2015. godine, u Agenciju za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju pristiglo je ukupno 544 poziva na dostavu ponuda.

Pozivi se pretežno odnose na nabavu poljoprivredne mehanizacije, strojeva i opreme, podizanje nasada, plastenika, nabavu opreme za rukovanje i korištenje stajskim gnojem, izgradnju gospodarskih objekata i slično.

Kada je riječ o zaprimljenim zahtjevima za potporu, podaci Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju govore kako su do 03. ožujka 2015. godine zaprimljena ukupno tri zahtjeva za potporom, a podaci Poljoprivredne savjetodavne službe govore kako je do navedenog datuma izdano ukupno 709 dokumenata (potvrda) o ekonomskoj veličini poljoprivrednih gospodarstava, tzv. SO.

Mjesec dana do kraja natječaja

"Iz podataka je vidljiva zadovoljavajuća razina informiranosti korisnika i ambicije sudjelovanja u mjerama Programa ruralnog razvoja. Budući je do zatvaranja natječaja ostalo još više od mjesec dana, ovim putem pozivamo sve potencijalne korisnike da dostave svoje pozive na dostavu ponuda Agenciji za plaćanja (APPRRR) i zatraže potvrde o ekonomskoj veličini poljoprivrednog gospodarstva od strane Savjetodavne službe, kako bi bili u mogućnosti koristiti sredstva iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj unutar Mjere M04 Ulaganja u fizičku imovinu", kažu iz Agencije.

Foto: depositphotos.com, @mrfotos


Tagovi

Mjera 4 Ekonomska veličina APPRRR Podizanje nasada Plastenici Zahtjev za potporom Poljoprivredna mehanizacija Podizanje nasada Oprema za stajski gnoj Izgradnja objekata


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB