Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agroklas
  • 27.06.2024. 14:00

Agroklas širi ponudu s dva nova modela Solis traktora sa 75 i 90 KS

Ovo su jedni od najpovoljnijih i najpristupačnijih traktora na tržištu, rekao je direktor tvrtke Agroklas Željko Vuđan dodavši da su novi modeli pogodni za slavonska polja. Otkrio je i njihove cijene

Foto: Maja Celing Celić
  • 5.756
  • 337
  • 2

Na nedavno održanom sajmu poljoprivredne mehanizacije FarmShow dio svoje ponude izložila je i tvrtka Agroklas čije je sjedište u Zlatar Bistrici, u srcu Hrvatskog zagorja. Od traktora manjih konjskih snaga pogodnih za voćare i vinogradare, nude i dva modela od 75 i 90 KS za veće poljoprivredne radove.

"Imamo i razne poljoprivredne priključne strojeve, no fokus nam je bio na talijanskim BCS i Lamborghini te indijskim Solis traktorima", rekao nam je direktor ove tvrtke Željko Vuđan.

Naglasio je kako su upravo na ovom sajmu imali premijeru modela Solis 75 i Solis 90. Zanimljivi su, kaže, pogotovo za područje Slavonije i to zbog jednog razloga "Karakterizira ih težina od oko četiri tone, a opremljeni su novim motorima euro 5. Prvi je opremljen dizelsko katalizatorskim filterom, a model 90 i s AdBlue tretmanom ispušnih plinova". Imaju novu kabinu s klima uređajem, mjenjačima s 20+20 super sporih brzina s mehaničkim upravljanjem i postižu brzinu od 40 kilometara na sat. Model 75 ima spremnik od 88 litara, pogon im je na sva četiri kotača, sila podizanja stražnje hidraulike 3.000 kilograma, tu su i šest komada prednjih utega, elektronsko uključivanje prednjeg pogona te zračna kočnica prikolice.

Prednost u odnosu na konkurenciju

Najveća prednost im je, ističe, cijena. Veći i jači, onaj s 90 KS se može dobiti za 40.000 eura s PDV-om, a manji model za 39.000 eura s PDV-om.

"Samim time su daleko van svake zapadne konkurencije. Jedni su od najpovoljnijih traktora na tržištu. Izdvaja ih i garancija, proizvođači daju jamstvo od tri godine", rekao je Vuđan dodavši da je u vrijeme poskupljivanja ova stavka vrlo bitan faktor, pogotovo za područje poljoprivrede koja je dosta oštećena inflacijom.

csd
Prepoznatljivi po traktorima manjih konjskih snaga za voćare i vinogradare

Što se tiče manjih modela, rekao je kako postižu dobre rezultate u Hrvatskoj, prodaja raste iz godine u godinu, a jako su dobro prepoznati i na cijelom europskom tržištu.

Mobilni servis na usluzi

Njegova tvrtka ima mobilni servis koji po potrebi klijenata izlazi na teren, a tu je i novoizgrađena trgovina sa svim rezervnim dijelovima. Napominje da bez obzira što je Solis indijski brend, veliko skladište svih bitnih dijelova nalazi se u Njemačkoj pa se oni mogu dobiti relativno brzo.

U njihovom portfelju se već duži niz godina nalaze i spomenuti BCS traktori kojima su sva četiri kotača ista, a idealni su za voćare i vinogradare. Najprepoznatljiviji su, zasigurno, po Lamborghinijima, koji su jedni od najprodavanijih traktora u Hrvatskoj, pogotovo oni s manje konjskih snaga. "U ovom segmentu dominiramo tržištem jer imamo pristupačne strojeve koji se sve više prodaju čak i bez europskih poticaja", zaključio je Vuđan.

Za više informacija o ponudi, obratite im se na jedan od niže navedenih kontakata.


Fotoprilog


Tagovi

Agroklas FarmShow Solis traktori Željko Vuđan Solis 75 Solis 90 Lamborghini traktor BCS traktor Cijena Rezervni dijelovi


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.


Partner

Agroklas d.o.o.

Zlatar Bistrica, Hrvatska
e-mail: agroklas@agroklas.hr web: http://www.agroklas.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Vrgorsko polje Jezero - Cvjetanje breskvi
#RuralFoto #priroda"