Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zapošljavamo
  • 27.05.2024. 10:00
  • Osječko-baranjska, Osijek

Agroklub zapošljava - tražimo novinara, urednika i administratora u Osijeku

Agroklub od 2008. godine putem interneta svakodnevno informira proizvođače hrane i druge stanovnike ruralnih prostora

Foto: AK
  • 2.618
  • 285
  • 1

Današnja poplava informacija u digitalnom prostoru, uz brze društvene promjene, tehnološki napredak i naglašene klimatske izazove novinarsku rolu u agraru čini važnijom no ikada prije. Sektor se ubrzano mijenja, potrebe za kvalitetnim informacijama postaju sve veće. Stoga smo kroz godine djelovanja kontinuirano rasli i publicirali desetke tisuća medijskih sadržaja agrarne tematike, pokušavajući dati odgovore na brojna pitanja s kojima se susreću naši poljoprivrednici. 

Kao portal koji odgovorno shvaća vlastitu ulogu u društvu dajemo i nastavit ćemo davati doprinos - kako u smjeru čuvanja tradicije koje selo nosi, tako i podrške promjeni koje suvremena ekonomija i društvo od njega zahtijevaju.

Na tom putu tražimo i pojedince koji će biti dijelom Agrokluba i staviti se djelovanjem na raspolaganje farmerima i široj agrarnoj javnosti.

Želimo podizati kvalitetu sadržaja, širiti doseg i unaprijeđivati razinu korisničkog iskustva.

Upravo stoga otvaramo i natječaje za sljedeća radna mjesta:

Urednik portala (m/ž)

On ili ona je alfa i omega publiciranog. Prati stanje u sektoru, koordinira novinare, pronalazi teme, ponekad i sam(a) piše i snima, svakodnevno obrađuje te publicira razne sadržaje kroz portal i druge digitalne kanale. Preuzima odgovornost, mjeri, analizira rezultate i izvješćuje o istima. Ima iskustvo rada u medijima, dobro se snalazi s alatima za uređivanje teksta i osnovama obrade fotografija. Uvjet je završen fakultet (prednost političke znanosti ili agronomija) te 5 godina rada u medijima. [Više u oglasu]

Agrarni novinar (m/ž)

Traži, kreira i publicira agrarne teme na dnevnoj razini. Može, zna i želi pisati, informiran je i odgovoran. Uz vještine baratanja riječima, ima i znanje rukovanja fotoaparatom, kao i alatima za obradu fotografija. Uvjet je završen fakultet (prednost političke znanosti ili agronomija) te 2 godina rada u medijima, odnosima s javnosti ili digitalu. Alternativno, otvoreni smo i za prijave kolega sa srednjom stučnom spremom uz 5 godina iskustva rada na novinarskim poslovima. [Više u oglasu]

Administrator projekata i uredskog poslovanja (m/ž)

Brine o administrativnim poslovima Agrokluba. Blisko surađuje s knjigovodstvom, skrbi o plaćanjima i internim evidencijama. Vodi brigu o potrebama ureda. Organizira projektne prijave te provodi nabavke istih. Voli rokove, a excel baš obožava. Uvjet je završen fakultet uz 2 godine rada na sličnim poslovima. [Više u oglasu]

------
Radno mjesto je u sjedištu Agrokluba u Osijeku. Od svih kandidata tražimo reference i želju za radom u agrarnom mediju. Očekujemo motivacijsko pismo i životopis (CV) u kojem ćete nam se predstaviti i približiti svoju ekspertizu. Važno je da iz poslanog jasno vidimo dosadašnje radno iskustvo kao i želju za radom u Agroklubu. 

Što nudimo? Ugovor na neodređeno vrijeme, redovna primanja, mentorstvo, potrebnu opremu, dobru ekipu i otvoren pristup svim temama koje se dotiču posla, a i izvan njega. 

Natječaj je otvoren od danas, a Vaše prijave primamo isključivo na email adresu posao@agroklub.com, zaključno do 06.06.2024. godine (update: rok je produžen do 10.06.2024.).

Mrežne stranice Agrokluba prošle je godine posjetilo 9,6 miljiuna korisnika
Mrežne stranice Agrokluba svaki dan posjete desetci tisuća poljoprivrednika

Što je Agroklub?

Internetski sustav u poljoprivredi koji informira poljoprivrednike u Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini. Djeluje kroz urede u Osijeku (HR), Novom Sadu (SRB) i Sarajevu (BiH), a broji 14 stalno zaposlenih uz mrežu vanjskih suradnika, s više od 50 novinara.


Tagovi

Agroklub Zapošljavanje Agrarni novinar Urednik portala Administrator


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)


Partner