Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Natječaj
  • 16.02.2014. 07:50

Agrokor zapošljava mlade

15.613 kandidata javilo se na sličan natječaj Agrokora. 1.000 mladih je tada bilo zaposleno na rok od tri mjeseca

Foto: depositphotos.com, poissonenciel
  • 797
  • 91
  • 0

Akcija zapošljavanja mladih, koju je Koncern Agrokor prvi put proveo 2011. godine pod sloganom "Radom iz krize" opet je aktualna. Kako je priopćeno iz Agrokora, sada će u svojim vodećim kompanijama Konzumu, Jamnici, Ledu, Zvijezdi, PIK-u Vrbovec, PIK-u Vinkovci i ostalima od 21. ožujka ove godine zaposliti više stotina mladih ljudi bez radnoga iskustva ili s iskustvom do godine dana.

Odabrani kandidati radit će na različitim poslovima u financijama, razvoju, marketingu i drugim odjelima unutar sektora maloprodaje, proizvodnje hrane i pića te u poljoprivrednoj proizvodnji. Oglasi za prijave kandidata već su objavljeni, a rok za prijave je do 17. veljače 2014. godine. Od pristiglih kandidata različitih obrazovnih profila, od magistara znanosti, diplomiranih ekonomista, inženjera do školovanih prodavača, mesara ili vozača, Agrokor će u prvoj selekciji zaposliti u tromjesečni radni odnos više stotina djevojaka i mladića, stoji u priopćenju.

Mladi na taj način dobivaju priliku za posao i za stjecanje potrebnog radnog iskustva, a Agrokor i njegove kompanije nove djelatnike za realizaciju svojih zahtjevnih razvojnih projekata, u koje će samo u 2014. godini investirati oko 1,5 milijardi kuna. Prije tri godine kada se javilo 15.613 kandidata, njih tisuću je zaposleno na rok od tri mjeseca.

Foto: depositphotos.com, poissonenciel


Tagovi

Agrokor Natječaj Radom iz krize Konzum Jamnica Ledo Zvijezda PIK Vrbovec Marketing Maloprodaja Poljoprivredna proizvodnja Magistar znanosti Zapošljavanje Radno iskustvo

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pogled kroz prozor. #RuralFoto #selo