Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Europski fondovi
  • 06.11.2013. 13:40

Dani otvorenih vrata Virovitičko-podravske županije

Pozivamo sve zainteresirane da se upoznaju sa mogućnostima korištenja sredstava iz EU fondova

  • 202
  • 18
  • 0

U organizaciji Virovitičko-podravske županije, VIDRA-e Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije i Poduzetničkog inkubatora VPŽ, u terminu od 11. do 15. studenog održavaju se Dani otvorenih vrata Virovitičko-podravske županije.

U sklopu Dana otvorenih vrata biti će održano niz predavanja kroz koja bi se predstavile mogućnosti korištenja Europskih fondova te ih približili svim zainteresiranim ciljnim skupinama. Predavanja su predviđene za poduzetnike, poljoprivrednike, gradove, općine, civilni sektor, obrazovne i kulturne institucije na području Virovitičko-podravske županije. Predavanja i radionice bit će održane u Poduzetničkom inkubatoru Virovitičko-podravske županije u virovitičkoj Poduzetničkoj zoni II i Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije na Trgu Ljudevita Patačića 1 u Virovitici.

Početna konferencija Dana otvorenih vrata Virovitičko-podravske županije biti će održana u ponedjeljak 11. studenog 2013. s početkom u 10 sati. Na konferenciji prisutne će pozdraviti župan Virovitičko podravske županije Tomislav Tolušić i ravnateljica VIDRA-e Agencije za regionalni razvoj VPŽ Natalija Havidić, a predstavnici Ministarstva poduzetništva i obrta i Ministarstva gospodarstva predstaviti će buduće natječaje iz strukturnih fondova u 2013. godini i u novoj financijskoj perspektivi Europske Unije. Na konferenciji će biti prisutni saborski zastupnici, zamjenici župana, gradonačelnici i načelnici, profesionalne organizacije i poduzetnici sa područja Županije.


Dokumenti


Tagovi

Virovitičko-podravska županija Europski fondovi Tomislav Tolušić Natalija Havidić VIDRA

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tradicionalnu europsku hranu ugrožavaju kukci, biljne alternative i meso iz laboratorija?

Mađarsko predsjedavanje Vijećem EU započelo je 1. srpnja i odmah se uhvatilo u koštac obrane europske kulinarske tradicije. Na inicijativu Budimpešte, danas će 27 minista...

Više [+]