Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 28.08.2024. 09:00
  • Bjelovarsko-bilogorska, Gudovac

Darujemo 20 ulaznica za 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam!

Bliži nam se 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam koji će se održati na dobro poznatom sajamskom prostoru Gudovac. Organizatori najavljuju najbogatiji sadržaj do sada, a Agroklub će darovati 10 sretnih dobitnika s po dvije ulaznice!

Foto: Bjelovarski sajam
  • 4.469
  • 322
  • 0

Svoja vrata uskoro otvara 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam koji će se održati od 13. do 15. rujna u na sajamskom prostoru Gudovac.

U sklopu Jesenskog, održat će se i Sajam opreme za stočarstvo, 8. Peti element (grijanje i obnovljivi izvori energije), 7. Drvni svijet (oprema za šumarstvo i drvne tehnologije), kao i Kon-tur (sajam kontinentalnog turizma). Uz navedeno, održava se i jedinstvena 31. Državna stočarska izložba na kojoj će uzgajivači predstaviti najbolja grla stoke iz svih krajeva Hrvatske.

"Posjetitelji moći uvjeriti u raznolikost ponude županijskih obrtnika, ali i iz cijele regije", poručili su organizatori, Bjelovarski sajam.

Predstavljanje turizma kontinentalne Hrvatske

Ističu kako je, osim noviteta kao što su besplatna škola jahanja posjetiteljima, mnoga natjecanja i najbogatiji sadržaj do sada, novitet svakako manifestacija KON-TUR koja će predstaviti sve traženiji i popularniji kontinentalni turizam. Posjetitelji će moći otkriti mogućnosti kontinentalne Hrvatske i njene posebnosti tijekom cijele godine. Predstavit će se smještajni kapaciteti, turistički programi i izleti, aktivan odmor, kulturna baština i muzeji, oprema, namještaj, dekori te tehnologije i usluge u turizmu.

"Državna stočarska izložba koja je sastavni dio Jesenskog sajma, sama je po sebi pozivnica posjetiteljima da se uvjere koja su to najbolja grla Hrvatske, a vidjeti toliki broj stoke na jednom mjestu doista je jedinstven doživljaj", ističu.

scd
Sajam je idealno mjesto pripreme za novu sjetvenu sezonu

Kako je kraj godine idealan za planiranje nadolazeće godine, na sajmu će posjetitelji moći dogovoriti poslove na vrijeme kako bi dočekali sljedeću sjetvu spremni i opremljeni. Izlagat će mnogi predstavnici različitih grana poljoprivrede gdje se posjetitelj može informirati, ali i usporediti ponude i uvjete većeg broja izlagača što je i najveća prednost sajma.

"Ove godine za Jesenski sajam osigurali smo veći prostor za parkiranje tako da ćemo imati priliku omogućiti posjetiteljima veći broj parkirnih mjesta", najavljuju, dodajući da očekuju da će ove godine sadržaj biti bogatiji nego ikada do sada.

Cjenik ulaznica:

  • jednodnevna za odrasle (od 15 godina) - 6 eura
  • višednevna za odrasle (od 15 godina) - 10 eura
  • obiteljska (do dvoje odraslih + dvoje djece osnovnoškoleske dobi (2+2)) - 12 eura
  • jednodnevna za djecu (od 7 do 15 godina) - 5 eura
  • umirovljenici i osobe s invaliditetom (uz predočenje iskaznice) - 5 eura
  • jednodnevna za grupne posjete (minimalno 20 osoba) - 4 eura
  • poslovna (do 20 ulaznica - 5 eura, od 21 na više - 4 eura)

Kako do besplatne ulaznice?

Imate priliku osvojiti besplatnu ulaznicu tako da ispunite kratki prijavni obrazac ispod teksta, a Agroklub će nasumično odabrati i darivati 10 najsretnijih čitatelja s po dvije ulaznice! Prijaviti se možete do ponedjeljka, 9.9. do 12 sati!

Sretne dobitnike ćemo obavijestiti putem ostavljenih e-mail adresa, a za ulaz će vam trebati osobna iskaznica koju ćete pokazati na glavnom ulazu sajma.

Sretno svima i vidimo se uskoro u Gudovcu na 31. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu!


Tagovi

Bjelovarski sajam Dodjela ulaznica Sajam u Gudovcu 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB