Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroRocks
  • 29.08.2024. 09:00

Dijelimo 20 ulaznica za konferenciju AgroRocks 2024 - prijavite se

Najsretnijih 10 čitatelja Agrokluba dobit će po dvije ulaznice za najveću poljoprivrednu konferenciju u Hrvatskoj. Ispunite kratki obrazac!

Foto: Agroklub
  • 165
  • 41
  • 0

Ovogodišnja konferencija o novim tehnologijama u poljoprivredi - AgroRocks 2024 održat će se u Osijeku, 4. listopada 2024. te okupiti više od 300 sudionika. Već četvrtu godinu za redom, u srcu domaće proizvodnje hrane, raspravljat će se o budućnosti poljoprivrede i razvoju ruralnih prostora s aspekta novih tehnologija i agrarnih politika.

Tu će se susresti proizvođači hrane, poduzetnici, tehnološke kompanije, političari i znanstvena zajednica. U okviru ovog događaja održat će se brojne prezentacije i paneli, na kojima ćemo imati priliku čuti 30-ak stručnjaka iz različitih branši.

Program AgroRocks konferencije 2024

U velikoj dvorani Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije održat će se četiri panel rasprave na teme ratarstva, stočarstva, voća i povrća te vina s meritornim panelistima o budućnosti pojedinih sektora.

U okviru brojnih prezentacija sudionici konferencije će moći doznati kako koristiti digitalne platforme i umjetnu inteligenciju u poljoprivredi, te čuti brojne novosti: Kojim tehnologijama nadomjestiti manjak kadrova u poljoprivredi? Hoće li i kada biti natječaja za sufinanciranje kupnje mehanizacije? U što danas vrijedi uložiti kada je poljomehanizacija u pitanju? 

Prijavite se i osvojite ulaznice!

Ulaznice za AgroRocks već danas možete nabaviti preko sustava Eventim, a za čitatelje Agrokluba pripremili smo 20 besplatnih ulaznica.

Sve što trebate je popuniti kratki prijavni obrazac ispod članka, a mi ćemo odabrati dobitnike. Prijave traju do 4. rujna 2024. u 12 sati.

Dobitnike besplatnih ulaznica ćemo obavijestiti putem e-mail adresa, a za ulaz na konferenciju trebat će im osobna iskaznica koju će pokazati na registracijskom pultu.

Sretno svima!

P.S. U sklopu konferencije održat će finale RuralFoto 2024 izbora za najbolje ruralne fotografije. Nagradni fond je 2.000 EUR. Još stignete prijaviti vaše fotografije do 23. rujna 2024. godine. Pravila pogledajte OVDJE.

Organizatori konferencije AgroRocks 2024 su informacijski sustav Agroklub i Društvo agrarnih novinara Hrvatske, uz podršku Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek, Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu, Hrvatske poljoprivredne komore i Osječko-baranjske županije.

PARTNERI projekta: Novocommerce International d.o.o.NutriS d.o.o.KWS Sjeme d.o.o.CROBOHUB++Hrvatske šumeKING ICTAgro Invest Grupa d.o.o.Podravka d.d.Enna Fruit d.o.o.Georg d.o.o.Europska komisijaRIBESTuristička zajednica Osječko-baranjske županijeHrvatska zajednica županija

Pogledajte što vas očekuje na konferenciji AgroRocks 2024:


Tagovi

AgroRocks 2024 RuralFoto 2024 Besplatne ulaznice Nove tehnologije u poljoprivredi Konferencija u Osijeku


Autorica

Leticija Hrenković

Više [+]

Magistra politologije s dugogodišnjim iskustvom rada u institucijama državne i javne uprave vezanim za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj.


Partner

AgroRocks

31000 Osijek, Hrvatska
e-mail: info@agroklub.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zimska bajka. Jedno potpuno bijelo jutro u Turopoljskom lugu #RuralFoto #Priroda