Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Razvoj poljoprivrede RS
  • 13.02.2015. 07:50

Dogovori za bolju suradnju u poljoprivredi

Veleposlanici Mađarske i Nizozemske sastali su se sa predstavnicima Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske sa ciljem produbljivanja bilateralne suradnje u sektoru poljoprivrede.

  • 363
  • 19
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, 11. veljače 2015. godine, u zasebnim je posjetama ugostilo veleposlanike Nizozemske, Juriaana Kraaka te Mađarske, Jozsefa Negyesia. Cilj posjeta bio je produbljivanje bilateralne suradnje u sektoru poljoprivrede.

Predstavnici Ministarstva ovom su prilikom upoznali veleposlanike sa prioritetima razvoja u sektoru poljoprivrede, prehrambene industrije i vodoprivrede, a predstavljeni su i potencijalni projekti te mogućnosti suradnje. Domaćini su podršku zatražili u tehničkoj ekspertizi u području zaštite od poplava, monitoringa i ranog uzbunjivanja, ali su izrazili i potrebu za pomoći u tehničkoj podršci u području izgradnje sustava kvalitete, zemljišne politike i usuglašavanja sa EU legislativom.

Posebno je naglašena potreba za podrškom u sufinanciranju privatnih investicija u sektoru poljoprivrede i šumarstva te je u tom smislu izražena i potreba za daljnim intenziviranjem suradnje na ovim i drugim poljima.

Izvor: Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske


Tagovi

Sufinanciranje privatnih investicija Ulaganja u sektor poljoprivrede Juriaan Kraak Jozsef Negyesi Veleposlanici Izgradnja sustava kvalitete EU legislativa Zemljišna politika Zaštita od poplave Ministarstvo poljoprivrede Republike Srpske Bosna i

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poljskim putem do unedogled