Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Čestitka
  • 25.12.2023. 07:00
  • Osječko-baranjska, Osijek

Dragi naši, sretan vam Božić!

Zdravlja, sreće, mira, blagostanja i dobrih prinosa, želi vam ekipa Agrokluba.

Foto: Martina Pavlović
  • 385
  • 104
  • 1

Dragi naši čitatelji i prijatelji, čestit Vam i blagoslovljen Božić!

Najljepše želje upućuje Vam uredništvo Agrokluba u ispraćaju ove 2023., jedne od težih godina kada je poljoprivredna proizvodnja u pitanju. I ova je, kao neke prethodne "pokazala zube" i uvjerila nas zašto je riječ o specifičnoj djelatnosti.

Prirodne nepogode nisu mazile proizvođače, a godinu su na žalost obilježili i dodatni izazovi - u obliku afričke svinjske kuge.

Nadamo se da će vrijeme koje je pred nama donijeti ljepše okolnosti, ali bolji tretman agrara i veće cijene - žitarica, voća, povrća, mesa, mlijeka, prerađevina ... 

Želimo Vam da proizvode koje ste stvorili napornim radom što bolje plasirate. Da naši sugrađani bolje razumiju vrijednost domaće poljoprivredne proizvodnje te da zajednički krenemo u godine pred nama.

Hvala što nas pratite i ukazujete povjerenje od sad već davne 2008. Obećajemo da ćemo nastaviti s podrškom poljoprivredi i ruralnom prostoru, te se nadamo da ćemo opravdati svaki klik Vaše podrške.

Raduje nas svaka Vaša pohvala, ali i sugestija. Hvala Vam na brojnim pitanjima i poticajima da budemo bolji, korisniji - u cilju izgradnje boljeg društva i održive poljoprivrede

Sretne blagdane želi Vam ekipa Agrokluba!  

Mihael, Mario
Mihael, Mario, Maja, Julijana, Željka, Selma, Sofija, Martina, Marija, Karolina, Đorđe, Leticija i Vedran. Nedostaju Ranka i Adi. 

Tagovi

Božić Čestitka Agroklub


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#RuralFoto
#priroda
Divna slavonska polja