Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • RuralFoto izbor
  • 02.07.2023. 09:00

Evo koja nagrada čeka fotografiju s najviše glasova publike

Biramo najbolje ruralne fotografije u 2023. godini. Nominirajte svoje radove!

Foto: Pixell/Goran Kovacic
  • 1.041
  • 162
  • 0

U tijeku je RuralFoto natječaj - izbor najboljih ruralnih fotografija 2023. godine. Prilika je to za ovjekovječiti ljepote naših ruralnih prostora, nominirati fotke i osvojiti vrijedne nagrade.

Nominirati ih možete na našoj društvenoj mreži KLUB do 31. kolovoza 2023. Kakve prizore su do sada "uhvatili" naši čitatelji pogledajte OVDJE

Svaki registrirani korisnik može nominirati četiri, jednu po kategoriji, a one su: životinje, priroda, selo i proizvodnja hrane. Pobjednici kategorija osvajaju novčanu nagradu u iznosu od 500 eura bruto. Tu je i posebna nagrada sponzora za fotografiju s najvećim brojem lajkova čitatelja.

Mnogi natjecatelji su nas pitali koja je to posebna nagrada pa je ovom prilikom otkrivamo.

Vikend u Gorskom kotaru za četvero

U ovim vrućim ljetnim danima, zamislite kako bi bilo pobjeći u šumu, na čisti zrak, biciklirati ili šetati, pojesti lovačku štrudlu od šumskog voća. Vikend u blizini Lokvarskog jereza, izvora rijeke Kupe, parkova prirode i nacionalnog parka Risnjak, smiješi se nekom od vas.

Naime, autoru fotografije s najviše glasova publike, slijedi nagrada sponzora Hrvatskih šuma - vikend odmor za četiri osobe u Gorskom kotaru. Pogledajte kako izgleda Pansion Lovački u Delnicama.

Opuštajući vikend s obitelji omogućuju Hrvatske šume d.d.

Dakle, još puna dva mjeseca ostaje za nominaciju vaših fotografija.

Sudionici RuralFoto izbora moraju biti punoljetni, registrirani korisnici portala Agroklub, pri čemu je potrebno popuniti sve tražene podatke u registracijskom obrascu. Sva pravila izbora pročitajte OVDJE.

Ako niste sigurni kako napraviti dobru fotku, pripremili smo 10 savjeta stručnjaka o tome kako ona može biti još bolja.

10 savjeta kako napraviti dobru ruralnu fotografiju 

Prije nego krenete loviti kadrove okružene ljetnim, bujnim zelenilom, ne bi bilo loše dovesti u red travnjake, a veliki izbor traktorskih kosilica možete pronaći u Pevexu.

Proglašenje najboljih fotografija bit će održano 15. rujna 2023. u Osijeku na konferenciji o novim tehnologijama u poljoprivredi AgroRocks 2023., na kojoj će biti upriličena i izložba radova.

Partner RuralFoto natječaja je Europska komisija koja promiče Zajedničku poljoprivrednu politiku EU - partnerstvo između poljoprivrede i društva kojim se osigurava stabilna opskrba hranom, a poljoprivrednicima osigurava prihod i održava dinamičnost ruralnih područja. 

Kako nominirati fotografiju na KLUB-u:


Tagovi

RuralFoto natječaj Hrvatske šume Pevex Europska komisija Najbolje ruralne fotografije 2023.


Autorica

Leticija Hrenković

Više [+]

Magistra politologije s dugogodišnjim iskustvom rada u institucijama državne i javne uprave vezanim za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj.


Partner

RuralFoto

Agroklub, Internet